Kövess minket

Bejelentkezés

Do-in - frissítő, lazító, nyújtó gyakorlatok, melyet otthon, munkahelyi szünetekben is könnyedén alkalmazhat

Bemutatkozás 
Reflexológus, masszőr (thai, svéd, arc, talpreflexológia), életmód tanácsadó.
Feladatomnak érzem megmutatni a foglalkozásomon az embereknek, melyek azok a természetes módszerek, melyekkel közérzetüket karbantarthatják, és javíthatják azt. Erre szolgál az otthon is elvégezhető, könnyedén megtanulható nyújtó és csavaró gyakorlatokból álló do-in, amely frissít, energiával tölt fel és karbantartja a testet és a lelket. Valamint a talpmasszázs okozta öröm és frissesség érzésének átnyújtása.
A hétköznapokban a masszázs kezelések mellett Életmód tanácsadóként segítem a hozzám fordulókat, hogy egységet találjanak az önmagukkal történő harmonikus kapcsolat megteremtésében.

A foglalkozások bemutatása
Do-in - önmasszázs
A Do-in masszázs és az akupunktúra között szoros a kapcsolat: mindkét módszer ugyanazokat az akupunktúrás pontokat használja a bőrön és megegyeznek a két tudomány betegségek okát és gyógyítását illető elméleti alapjai. Az emberi szervezetben energiák áramlanak, mivel a test képes a külső energiák befogadására és csatornákba terelésére.
A Do-in az önmasszázzsal való megújulás művészete. A do-in önmasszázs, könnyed ujjnyomásos és légzőgyakorlatok szervezett sorozata. Ezek a gyakorlatok szabályozzák az életenergia áramlását a gyakorlatot végző személy testében és tudatában. A Do-in kiegyenlíti és helyreállítja a testünkben keringő energiát és, ha szükséges, többletenergiához juttatja a szervezetünket. A Do-in előnye, hogy gyakorlatai a saját testünkön elvégezhetők, mindenfajta külső segítség, vagy műszaki tudás nélkül. Gyógyító hatása már a legelső gyakorlatsorozatok elvégzése után megmutatkozik. Bár az akupunktúra elveire épül, a Do-inhoz semmiféle tű vagy más segédeszköz nem szükségeltetik. A hagyomány szerint a Do-in már jóval az akupunktúra elött létezett és eredményei gyakran felülmúlták az akupunktúra eredményeit.

Masszázstechnikák otthoni használatra 

Egyszerű masszázs-fogások sajátíthatók el a foglalkozás alatt, amelyeket később otthon bárki gyakorolhat.

Elérhetőség

www.arnikaklub.hu
www.inspiraleletmuhely.hu, Árnika Életmódklub Dunakeszi a Facebookon
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.