Kövess minket

Bejelentkezés

„Te magad lehetsz a megteremtője a saját ételednek, egészségednek és boldogságodnak!”
A természetes makrobiotikus étrend és életvezetés csökkenti, megszünteti a civilizációs betegségek kockázatát, lehetőséget ad az egészséges, hosszú és aktív életre, megalapozzuk vele egyensúlyunkat, életerőnket, egészséges és aktív időskorukat, a társkapcsolatunk harmóniáját, a szaporító szerveink egészségét, a gyermekeink fizikai, érzelmi és tudati fejlődését is.

Élettel teli alapanyagokból - egész gabonák, zöldségek, hüvelyesek, természetes szójabab termékek, mag és diófélék, gyümölcsök, ízesítők, édesítők és tengeri füvek - készítünk kiegyensúlyozott és ízletes ételeket. Ezek gazdagok életenergiában, tápanyagokban, nyomelemekben, ásványi anyagokban, vitaminokban, enzimekben és élelmi rostokban. A változatos étrend támogatja a vér jó minőségét, az egészséges emésztő és immunrendszert, alacsony zsírtartalmú, magas vitamin, ásványi anyag és tápanyagtartalmú, egyaránt szolgálja az összetett szénhidrátok és fehérjék megfelelő arányát, a sav és lúg, a kálium és a nátrium, valamint a vércukor egyensúlyt.


1. Augusztus 24. szombat 11 órától a színházteremben: Sebestyén Szilvia makrobiotikus táplálkozási tanácsadó vetített képes előadása: Vegetáriánus egészség és egyensúly makrobiotikusan címmel

A növényi étrend önmagában kevés az egyensúlyhoz, fontos a táplálkozás tudatos és hozzáértő módja is különösen a gyerekek, az idősek, az terhes és szoptató anyák, továbbá a fizikailag erősen aktívan élők esetében. Akik bármilyen megfontolásból elhagyják étrendjükből a kiegészítő fehér húsú, nem zsíros halakat is, azok legyenek tisztában azzal, hogy a halak fontos tápanyagait hogyan tudják pótolni növényi forrásokból. Sebestyén Szilvia szombati előadásának ez a fő témája a makrobioikus étrend alapjai mellett.
2. Augusztus 25. vasárnap 14 órától az 1. terem színpadán: Sebestyén Szilvia makrobiotikus táplálkozási tanácsadó kóstolóval egybekötött főző bemutatója: A nyárutó makrobiotikus finomságai címmel

A nyárutó különleges gazdagságban adja a természetes növényi alapanyagokat, ezekből készülnek a főző bemutatón az egyszerű, ízletes ételek, amelyeket az érdeklődők meg is kóstolhatnak. A makrobiotika stand is főző bemutató helyszíne mellett, az 1. teremben található.
3. 2013. augusztus 24-én és 25-én 10-18 óra között az 1. teremben a makrobiotika standnál
 Makrobiotikus könyvek kedvezményes vására
 Tájékozódási lehetőség a 2013 őszi-téli oktatási programokról
 Regisztráció a program, könyv és heti menü hírlevélre
 Makrobiotikus menük megrendelési lehetősége
 Konzultációs időpontok egyeztetése

Sebestyén Szilvia elérhetősége: 1-256-7731 vagy 20-245-4674, www.makrobio.hu Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Felkérésre személyes konzultáció során egyéni állapotfelmérés és étrend a gyógyulni és egészségesen élni vágyók részére.

-Csoportos elméleti és gyakorlati oktatás, étkezéssel.

-21 makrobiotikus ismeretterjesztő és receptes könyvből tanulhatnak az érdeklődők

-Rendezvényeken előadások, főző bemutatók és makrobiotikus ételek.

-Háromfogásos általános makrobiotikus menü elvitellel budapesti és budaörsi elosztó központokból vagy kiszállítva.

-Bentlakásos, vízparti nyári táborban pihenhetnek, gyógyulhatnak és tanulhatnak az érdeklődők.


 A www.makrobio.hu weblapon találhatók részletek a rendelhető heti menüről, az oktatási programokról, a könyvekről, a konzultációról és az alapanyagokról.


 Sebestyén Szilvia elérhetősége telefonon: 1-256-7731 vagy 20-245-4674, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sebestyén Szilvia 2004-ben alapította és vezeti a Makrobiotika Intézetet. A természetes étrenddel és életmóddal személyes gyógyulási tapasztalatot szerzett, erre azonban csak külföldi lehetőséget talált. Gyógyulása után arra tette fel az életét, hogy tanítsa ezt az értékes, egyensúlyt teremtő, egészségmegőrző és gyógyító makrobiotikus módszert, itthon, magyarul is hozzáférhetővé tegye sokak számára. Népművelő végzettségére építette rá a Kushi Intézetben végzett tanulmányait, ami az önálló működéshez szükséges szinteket és különféle speciális kurzusokat is jelentett. Nevéhez fűződik a makrobiotika átfogó hazai szakirodalma, 2013-ban már 21 makrobiotikus ismeretterjesztő és receptes könyvből választhatnak az érdeklődők. Az intézet működésének eltelt évei alatt több száz olyan beteg gyógyult meg, szerezte vissza egészségét és munkaképességét, akik az egészségügyben tüneti kezelést kaptak, vagy akiket gyógyíthatatlannak találtak. Többek között reflux, allergia, asztma, meddőség, endometriózis, méhnyak rák, vastagbélgyulladás, vastagbélrák, veserák, sokízületi gyulladás, ciszták, mellrák, csontritkulás, stb. betegségekből.

 Felkérésre személyes konzultáció során egyéni állapotfelmérés és étrend a gyógyulni és egészségesen élni vágyók részére.
 Csoportos elméleti és gyakorlati oktatás, étkezéssel.
 21 makrobiotikus ismeretterjesztő és receptes könyvből tanulhatnak az érdeklődők
 Rendezvényeken előadások, főző bemutatók és makrobiotikus ételek.
 Háromfogásos általános makrobiotikus menü elvitellel budapesti és budaörsi elosztó központokból vagy kiszállítva.
 Bentlakásos, vízparti nyári táborban pihenhetnek, gyógyulhatnak és tanulhatnak az érdeklődők.
 A www.makrobio.hu weblapon találhatók részletek a rendelhető heti menüről, az oktatási programokról, a könyvekről, a konzultációról és az alapanyagokról.
 Sebestyén Szilvia elérhetősége telefonon: 1-256-7731 vagy 20-245-4674, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.