Kövess minket

Bejelentkezés

Csoportos Hangfürdő Kalmár Andreával


Életem meghatározó élménye az az 5 év, melynek során Ázsia különböző országaiban éltem.

Itt találtam rá a spiritualitásra, és mélyültem el több ágában is, mint pl. a Vipasszana meditációban, és a tantra jógában. Ill. hónapokat töltöttem Amma mellett, ashramjában szeretet-energiája terében.

Katmanduban ismerkedtem meg a tibeti hangtálak világával, és tapasztaltam meg oldó és fejlődést segítő hatásukat. Azóta hivatásomnak tartom, hogy egyre több emberhez eljuttassam gyógyító, nyugtató hangjukat.

2009 óta adok egyéni és csoportos hangfürdőket. Az egyéni hangfürdőkbe beleillesztek gyógyító érintéseket, intuitív energetikai oldást, és masszázst is. Igény szerint tanítom a hangtálak használatát, melynek során nepáli és itthoni tanulmányaimat, és elmúlt éveim gyakorlati tapasztalatait adom át.

Világképemben és módszereimben igyekszem ötvözni a Keletet a Nyugattal, valamint összekötni a spirituális szintek igazságát a test és érzelmek hétköznapi igazságával. Erre alapozva bodywork, fúziós családállítás és dramatikus módszereket, valamint meditatív technikákat is használok, egyéni és csoportos keretekben.

Vízöntőként fontos számomra a változás, ezért élvezem azt, hogy - a pillanat igazságát követve – munkám folyamatosan újdonságot hoz. Célom, hogy segítsek másoknak önmagukra, saját erejükre és útjukra rátalálni, velük együtt járva saját utamat.
Programjaimról részleteket honlapomon találsz: www.hanghid.hu


2014.08.30.  11:00, Jóga-balett terem

Gyere oldódni, töltődni, gyógyulni!

A hangfürdőben fekszel vagy ülsz, ahogy jól esik, hogy a tested a lehető legjobban felvegye a jótékony hatásokat.

Létszám: max. 40 fő.

Előzetes bejelentkezés szükséges.

Információ és jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és 70/7744 881.

Várlak szeretettel:

Kalmár Andrea