Kövess minket

Bejelentkezés

Nagy László Zoltán 1999-ben néhány társával megalakította a Mandala Véda Kiadót és ezzel egy új tudatosság 

megjelenését horgonyozta le Magyarországon. A kiadó 10 éves pályafutása alatt a magyar ezoterikus élet elismert kiadója lett, amely több mint 100 könyvvel járult hozzá az itthoni útkeresők ezoterikus gondolkodásához.

Nevéhez fűződik a nyers étel mozgalom elindítása és a búzafű magyarországi elterjedése, amelyről 1997-ben tartott először előadást a Vegetáriánus Találkozón. A kiadón keresztül megismertette a Hippokratész Egészségvédő Intézet irányelveit, ahol sikeresen diplomázott mint Elő Ételek Tanácsadója. 2008-ban a szokásos évenkénti vérvételen azonban meg kellett állapítania, hogy az egészségesnek kikiáltott irányzattal mégsem a megfelelő irányba halad és ez mély hallgatásra késztette. Befejezte az egyéni konzultációkat és előadásokat! Két évig várt és keresgélt, amikor egy jó barátja kezébe adta a 80/10/10 könyvet.

 A könyv sokkoló hatására újabb két évre még mélyebb önvizsgálatba kezdett.Tavaly augusztusban meglátogatta a könyv írójának három napos rendezvényét Szlovéniában és még ugyanabban a hónapban részt vett New York államban az egy hétig tartó világhírű Woodstock Gyümölcs Fesztiválon. Ezek az élmények és merőben új lehetőségek, valamint a közel két éves tapasztalata a 80/10/10-es életformában és a 20 éves nyers táplálkozásban biztosítja számodra, hogy tisztábban láss az egészséges életmódot illetően.

Amennyiben tényleg érdekel, hogy mi az emberiség valaha ismert legegészségesebb étrendje és életmódja, ha csak tudatosabban szeretnél az étkezésedre figyelni megtartva erőnlétedet és morális elkötelezettségedet a vegetáriánus életmód mellett, vagy ha már óriási a káosz benned ebben a témában és keresed a kiutat, akkor ez az előadás Neked szól!