Kövess minket

Bejelentkezés

Kövi Szabolcs vagyok, fuvolákon, különleges és egyedi fúvós hangszereken, pánsípon, furulyákon játszom, de zeneszerzéssel is foglalkozom, magam készítem és jelentetem meg meditatív és relaxációs hangulatú lemezeimet, immáron 20 önálló CD albumon és 9 DVD lemezen.

Hallgatóim 20 év alatt számos visszajelzést adtak, így állíthatom, hogy a zenék alkalmasak meditáció, relaxáció háttereként, zeneterápiás célú használatra, lehet velük gyerekeket és felnőtteket altatni, nyugtatni, alkalmas alkotótevékenységhez, tanuláshoz, jógához, lazító gyakorlatokhoz. Kismamák használják a szülés közben relaxáláshoz, később a babák nyugtatásához. Volt, hogy műtét után használta valaki fájdalomcsillapításhoz és így mellőzni tudta a csillapító szedését, megesik, hogy fogorvos használja beavatkozás közben, mert a betegek nyugodtabbak tőle.

Iskolákban, óvódákban hallgatják gyerekek műveszeti foglalkozások, relaxáció közben. Masszőrök alkalmazzák munka közben, de szépségszalonokban, kozmetikákban is hallható aláfestő zeneként. Vállalom, hogy a zeném alkalmazott zene, ami az emberek segítségére van a hétköznapokban.


Koncert ajánló:


Születésünktől a halálunkig elkísérnek bennünket a mellénk rendelt védőangyalaink. Milyen lehet az ő életük, milyenek az érzéseik, gondolataik, miközben vigyáznak ránk? Zeném segít bepillantást nyerni varázslatos párhuzamos világukba, amikor pedig elmerülünk ebben, már jó úton járunk, hogy szorosabbra fűzzük velük a kapcsolatunkat. Ők nem csak vigyáznak ránk, de inspirálnak minket, igyekeznek életünket a jó irányba terelni. A saját érdekünk, hogy kapcsolatba kerüljünk velük, figyeljünk rájuk, mert vezetnek minket. Mindenki harmóniára vágyik, ehhez pedig a legfontosabb érezni, nem vagyunk egyedül, a legreménytelenebb órán is ott van velünk kirendelt társunk, aki kapcsolatunk az Éghez. Ne féljünk őket megszólítani, megismerni, kérni és életünk reményteljesebb lesz...
Zeném hangulata nagyon nyugodt, felemelő és pozitív, ezért ajánlom szeretettel a fesztivál harmóniára éhes közönségének.

Kövi Szabolcs sokféle fúvós hangszeren játszik koncertjein, ezen a koncerten sokféle különlegesség lesz hallható tanult hangszere a fuvola mellett, mint a kínai bawu, a szlovák fujara, a pánsíp, az indiai bansuri, az okarina és sok másféle fúvós hangszer.

20 év alatt 20 CD albumot és 8 DVD lemezt jelentetett meg a szerző, koncertjeit mindig vetítés kíséri, ezúttal legújabb, az egzotikus Korzikát bemutató HD film kerül bemutatásra, mely narráció és történet nélkül csak a természet gyönyörű képeivel kíséri a koncertet.
Minden ilyen est egy elmélyülés, relaxáció, Kövi Szabolcs bevallott célja, hogy hallgatóit egy olyan órával ajándékozza meg, amelyet magukba figyelve tölthetnek el. A mai világban erre az értékes időtöltésre van a legkevesebb lehetőség, pedig az ilyen élmény segít kisímítani a gondolatokat, rendezni azokat, felfrissülni, feltöltődni...

www.koviszabolcs.hu