Kövess minket

Bejelentkezés

Pál Judit vagyok, természetgyógyászként negyedik éve foglalkozom hormonegyensúly tanácsadással. Tapasztalataim szerint egyre több fiatal hölgy küzd menstruációs és fogantatási gondokkal. Nagy segítséget nyújt ezekben az esetekben is a hormonok egyensúlyának helyreállítása természetes módszerekkel. A már fennálló helyzetek kialakulásának okairól és a lehetséges megoldásokról szól majd az előadás.

Jónás Adrienn vagyok, tanúsítvánnyal rendelkező rendszer- és családállító. A Jelenben a Jövőnk Alapítványt képviselve szeretnék a TRANSZPERSZONÁLIS CSALÁDÁLLÍTÁS módszeréből ízelítőt adni, fókuszba állítva a GYERMEKVÁLLALÁSI ÉS a MEDDŐSÉGI KÉRDÉST.
Az Alapítvány egyik célja: elősegíteni és támogatni az egészséges és teljes család kibontakozását és fenntartását: önmagunkkal, családunkkal, gyermekeinkkel és környezetünkkel, valamint segíteni a felelősségteljes szülővé válást. A párkapcsolat egy természetes fejlődési foka a gyermekvállalás. Egyre gyakoribb azonban, hogy a gyermek megszületéséig az út nem egyszerű: fogantatási problémák, gyermekvállalási félelmek, elköteleződési nehézségek…
A WORKSHOP 2 részből áll: egy előadásból és utána a transzperszonális családállítás módszerével igyekszünk választ kapni a feltett kérdésekre.
Az ELŐADÁS a fizikai test felkészítéséről szól. Manapság egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy a meddőség hátterében ösztrogén dominancia is állhat. Szó lesz ennek okairól, valamint az ösztrogén-progeszteron hormonok egyensúlyának helyreállításáról, mely elengedhetetlen feltétele az egészséges fogantatásnak és beágyazódásnak.
A GYAKORLATBAN transzperszonális családállítással pedig felállított pillanatképekkel megtudhatjuk, mi van a felszín alatt, mi a lelki oka, ha nem jön a baba, kitérünk családi konfliktusokra és párkapcsolati témákra (miért nincs, miért nem működik, milyen jövője lehet, stb.) A workshop alkalmával ingyenesen képet kaphat a Hellingeri módszerről akár saját témáján keresztül is és bepillantást nyerhet a módszer erejébe.
A Család- és rendszerállításról bővebben a www.jja-terapia.hu oldalon is olvashat.

Várjuk szeretettel szombaton, ha nyitott a változásra!