Kövess minket

Bejelentkezés

AVIVA Módszer oktatója, és egészségtan-tanár vagyok. Ez egy speciális hormontorna, ami a nők, és férfiak kezébe adja a nőiesség és a férfiasság fölötti hatalmat.

Oktatom nőknek és férfiaknak a női-, és férfi szervek és szövetek egészségének megőrzését, a betegségek kialakulásának megelőzését, a már kialakult problémák helyreállítását.


Miben segíthet a torna? 
Segít női problémáknál: a hormonháztartást egyensúlyba hozza, premenstruációs szindrómákon, meddőség esetén, változókor tünetein, méhsűlyedés esetén, cisztás-, miómás helyzeteknél, inkontinenciánál, stb.
Férfiaknál segít: nemzőképtelenség-, prosztata-, impotencia-, egyéb fájdalmak esetén, stb.

Csehné Váradi Mária, az AVIVA Módszer oktatója – www.csehne.hu - 2014.augusztus 31.-én 14.00 órakor várok mindenkit szeretettel a „Jóga – balett terembe” „AVIVA torna a hormonegyensúlyért„ címmel tartok előadást és bemutatót, ill. közös tornát.
Minden érdeklődőt szeretettel várok!

A Test és Egészségkultúra Stúdió szolgáltatásai között kiemelten foglalkozok az altest, a genitáliás zóna betegségeivel.
Ilyenek a:
• premenstruációs tünetek ( görcsök, hangulatváltozás, ingerlékenység, stb.)

• rendszertelen havi ciklus
• meddőség,
• összenőtt petevezetékek,
• depresszió,
• frigiditás,
• súlytöbblet (főleg a hormonműködés zavara miatti),
• változó kor tünetei (hőhullámok, csontritkulás, hüvelyszárazság),
• méhsüllyedés,
• férfiak problémái ( prosztata, nemzőképtelenség, impotencia),
• és mindkét nemnél az inkontinencia
A problémától függően nagyon speciális tornagyakorlatokkal fokozzuk a vérkeringést az adott területen ,a célszervekhez küldjük a vért, oxigént, életenergiát. Több vitamin, hormon, és más életfontosságú anyag jut a célszervekbe.
Külső és belső izmaink megmozgatásával jelentősen megváltoztatható szervezetünk hormonális állapota.
Az alhasi szervek működését elősegítő fő mozdulat tartalmazza az alhas előredobását egy erőteljes mozdulattal, ugyanakkor összehúzza a végbél-, a far, és a hüvelyizmokat. Ennek a mozdulatnak a gyors megismétlése serkenti a vérkeringést és a vért a célszervek felé irányítja.
Az alhas, a belső hasi és gátizmok, a farizmok megdolgoztatásával érjük el a pozitív hatást.

Ezzel elérjük például, hogy:
• a menstruáció fájdalommentes lesz, lerövidül, csökken a kifolyó vér mennyisége. A kellemetlen premenstruációs szindróma is eltűnik. A hozzám járó nők csodálkozva tapasztalják meg, hogy igen is van ilyen.
• Meddőség oka lehet az ovuláció hiánya is. Van megoldás! A speciális torna gyakorlatok elvégzésekor az alhasban lévő véredények tágulnak, a vérkeringés fokozódik, a hormonszint normalizálódik. 5 liter vér helyett 17,5 liter vért áramoltatunk percenként. Megszűnik a PCO (poli cisztás óvárium). Beindul a peteérés. Ez a felserkentett vérkeringés nagyon hasznos, nemcsak az ereket tágítja, hanem a mozdulatok hatására tágulnak a szűk, összetapadt petevezetékek is megnyílnak , és átengedik még a nagy petét is. Így lehetővé teszi a másállapotot. Az optimalizálódott hormonszint megszünteti a frigiditást, növeli a fogamzóképességet. A torna növeli a libidót!
• Megszűnik a galactorrhea, a szülés utáni tejelválasztás viszont növekszik. A visszajött regenerálódó erő megszünteti a cisztát, csökkenti a miómát.
• Külső hormonok bevitele nélkül is meg lehet szabadulni a menopauza tüneteitől. Kezelésének legjobb módja az aktivitás és a testi gyakorlatok elvégzése. A megemelkedett ösztrogén hormonszint lassítja, vagy megszünteti a csontritkulás folyamatát. 
• A lesüllyedt méh visszakerül a helyére.
• Megszűnnek a férfiproblémák. Sajnos a mai élet stílus (mozgásszegény életmód, helytelen táplálkozás, környezeti ártalmak, stressz, stb.) következménye, hogy a férfiak 50%-a nemzőképtelen. Ez is orvosolható a torna gyakorlatokkal. A férfiak számára kifejlesztett gyakorlatok segítenek a prosztata problémák, a vizelési gondok, és a potencia zavarok megoldásában. Ha a testünkbe serkentjük a vérkeringést, ezzel elsöpörjük az akadályokat, megtámogatjuk az öngyógyító képességünket, beindul egy egészséges testműködés.
A gyorsabb javulás érdekében a Test és Egészségkultúra Stúdióba www.csehne.hu megtanulhatja azokat a speciális gyakorlatokat, amivel megerősítheti, megtanulja felügyelete alá vonni a medencefenék izmait.


Program:
Csehné Váradi Mária, az AVIVA Módszer oktatója – www.csehne.hu - 2014.augusztus 31.-én 14.00 órakor várok mindenkit szeretettel a „Jóga – balett terembe” „AVIVA torna a hormonegyensúlyért„ címmel tartok előadást és bemutatót, ill. közös tornát.
Minden érdeklődőt szeretettel várok!