Kövess minket

Bejelentkezés

Elvem: Nincs gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyíthatatlan beteg! A mozgás minden gyógyszert pótol, de olyan gyógyszert még nem találtak fel, amely a mozgást pótolná!

“Az orvosok gyógyszereket rendelnek, melyekről keveset tudnak, olyan betegségekre, amelyekről még kevesebbet tudnak, olyan betegeknek, akikről semmit sem tudnak”

Magamról:

67 éves múltam, mérnöki alapképzettséggel, de van rendvédelmi, pedagógusi, közlekedéspszichológusi, egészségügyi felsőfokú és természetgyógyász doktori végzettségem is.

Dr Weixl Várhegyi LászlóA természetgyógyászattal 1981 óta foglalkozom. 1992-től van természetgyógyász vállalkozói engedélyem. Először az ortomolekuláris medicina, majd a táplálkozásterápia állt figyelmem középpontjában. Már 1988-ban kidolgoztam az allergia és az asztma gyógymódjait, amelyek pácienseimnél 100%-osan beváltak. Ettől kezdve vagyok vegetáriánus is, amit 1998 óta már vércsoport szerint végzek, s ez a terápiáim egyik alapja is, ami szintén 100%-osan bevált. Ezt továbbfejlesztettem a desztilláltvíz ivással és azzal való gyógyítással, valamint a tiszta nátriumkloriddal (konyhasó) való gyógyítással.

Először pszichotronikával, szellemgyógyászattal foglalkoztam, majd elvégeztem az agykontroll különböző szintű tanfolyamait (dr. Domján László), s ugyanezt tettem az usui reiki tanfolyamokkal (Kun István, Kövesi Péter) is. Végeztem fényadó (Biegelbauer Pál), valamint univerzális energia tanfolyamokat. Szőke Lajostól ma is tanulok, de elvégeztem nála a mérnöki szintű radiesztézia tanfolyamokat is. Sokat tanultam Ferencsik Istvántól, prof. dr. Török Szilvesztertől, Béky Lászlótól, dr. Oravetz Máriától és sok más neves orvos és nem orvos természetgyógyászoktól. Személyesen ismertem Lajos atyát és dr. Oláh Andort, de id. Schirilla Györgyöt is (a fiával máig jó barátok vagyunk). Sokat köszönhetek Bicsérdy Bélának, akinek a könyveiben le van írva a természet rendje, és ismertem a leghűségesebb tanítványát, Magyar Ilonkát is. Dr. Bistey Zsuzsanna és Hamikus Zsuzsanna táborait, előadásait, tanfolyamait is elvégeztem.

Szintén sok tudást kaptam dr. Colgan, dr. Adamo, dr. Normann Walker, prof. dr. Székely Edmond, stb. valamint a Kétezeregy Kiadó, dr. Lenkei Gábor könyveiből, valamint Tejfalussy Andrástól a vér-elektrolit optimum gyógyítási módszereiről. A régi bevált módszereket tovább finomítottam a vércsoportnak megfelelő táplákozással és a környezeti ártalmak elleni védekezéssel. Így lettem jómagam is immár 26. éve folytatott vegetáriánus életmóddal az 50 kg-os ultrakő lökés korosztályos világbajnoka 2013-ban.