Kövess minket

Bejelentkezés

Farkasné Erzsébet Kineziológus, Spirituális családállító
Szeretettel várom foglalkozásaimon. Kineziológiai előadásomban a résztvevők konkrét tapasztalatokon keresztül figyelheti meg a kineziológia hatékonyságát.

A módszer bemutatásánál azokat a gyermekeket és felnőtteket várom akik meg akarnak szabadulni a traumák, a stresszek, a szorongások, a félelmek által okozott pszichoszomatikus eredetű problémáktól, testi-lelki betegségektől, a tanulási nehézségektől
(dyslexiák, dysgráfiák, dyscalkuliák,) depresszióktól, félelmektől, szorongásoktól, fóbiáktól, pánik betegségektől, szenvedélybetegségektől, migrén, váll, hát, derék, stb fájdalmaktól, allergiáktól.

1991-ben elvégeztem az Agykontroll tanfolyamot, az USUI REIKI-mester fokozatot és még abban évben elkezdtem a kineziológia (mozgástan) módszereinek elsajátítását, amellyel ma is foglalkozom. Az alábbi kineziológiai módszerekből képeztem magam, melyeket a Bran Gym kivételével maguktól
a megalkotóktól volt szerencsém első kézből elsajátítani:
Three In One Concepts,
Touch for Health, Metafórák,
Edu Kineziológia, Brain Gym,
Stressz Release,
Biokinetika, Csakrák balansza, Személyiség jegyek oldása,
Atractor Field Technique Erőtér Technika,
LEAP Brain Integriton
Családi konstellációk kineziológiája.
2000-ben elvégeztem a SOTE Testnevelési Egyetem Menthálhygiénés szakát.
2004-2008 Hellinger intézetben Hellinger rendszerszemléletű családfelállítását tanultam.
2010.06. Dr Eric Pearl Reconnectíve Healing Kapcsolatteremtő Gyógyítása

Vegetáriánus találkozón tartandó SPIRITUÁLIS CSALÁDFELÁLLÍTÁSON betekintést nyerhet a családfelállítás egyfajta „bővített változatába”, amelyben Spirituális családállítás különleges hatásmechanizmusának következtében azok a reprezentánsok, akik az állításokban részt vesznek éppen olyan POZITÍV VÁLTOZÁSOKAT ÉLNEK MEG, mint azok, akik az állítást kérték, és a foglalkozásról a MEGOLDÁSOK birtokában távoznak!
Aki részt vesz egy ilyen családfelállításon, az egy egészen más világgal találkozik.
A légkör, amely itt tapasztalható, semmi máshoz nem fogható. Ráébredünk arra, hogy életünket egy olyan „mező” irányítja, amelyre a hétköznapi életben nincsen rálátásunk, és amely akaratunktól teljes mértékben független. A családfelállítás életünkre gyakorolt hatása lehet azonnali is, de a fokozatos változás hosszabb időt is igénybe vehet.
Átérezzük, mit jelent az „Alázat”. Betekintést nyerünk és ráláthatunk saját, vagy környezetünkben lévők negatív viselkedésmintái mögé, mely által megértjük, hogy barátaink, szüleink, partnerünk stb. miért reagálnak az adott- tőlük megszokott - módon.
Magam is többször voltam segítő résztvevő illetve több saját felállításon is részt vettem, és elmondhatom, hogy gyökeres változások indultak el az életemben. Többször volt részem katartikus élményekben, megéltem óriási megkönnyebbülést és nagyon fájdalmas élményeket is.
Egy dologban azonban biztos vagyok.. Ez a világ az életem részévé vált, és minden csoportos foglalkozáson újra meg újra rácsodálkozom a „mezőre”, arra az erőre, amely életünket irányítja, és amelynek mindannyian részei vagyunk. Várom szeretettel!
Pszicho-Edukációs Műhely (1053. Bp. Kossuth L. u.11.)
Bejelentkezés 30/99 64 166. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.kineziologia1.huFarkasné Erzsébet Kineziológus mozgásterapeuta

Mozgásterapeuta képesítéseim
2000-2004.ig Bothmer gimnasztikát tanultam
2008. Szakrális Körtáncoktató lettem
2010. Zumba Instruktori basic1,
2011. Gold-Zumba instruktori képesítés,
2011 Zumba Instruktori basic 2 és Zumbatomic képzés
2012 Tánc oktatói és Rekreációs Senior tréneri képesítést szereztem.

Vegetáriánus találkozón a ZUMBA-GOLD foglalkozáson élményt szerezhet a minden testrészt átmozgató, forró latin ritmusokra koreografált, latin-amerikai táncok alaplépéseivel tarkított egyszerű, könnyen utánozható lépéskombinációkból összeállított Gold-zumba vérpezsdítő programról.
Gold-zumba eltér a fittness zumbától, az órán belüli, a számokon egymás utániságban megjelenő ritmikai felépítésében, koreográfiák egymásra építettségében, figyelmet fordítva az energetikai „hullámzásra”. A program figyelembe veszi a résztvevők aktuális testi, lelki, szellemi adottságait, életkori sajátosságait. Így a mozgásukban korlátozottak részére egy különleges „székes programmal” is rendelkezik! Arra hivatott, hogy könnyen utánozható frissítő mozdulataival, egészség megőrizhetővé váljon, ugyanakkor fittséget, életkedvet, vidámságot hozzon a résztvevők számára. Semmiféle előzetes tánctudásra nincs szükség! Szeretettel várom az idősebb korosztályba tartozókat és azokat, akik bármilyen okból kifolyólag a fitness zumbát nem tudják csinálni.SZAKRÁLIS-KÖRTÁNC
Mindegy hány éves vagy és milyen a külsőd, gyere bátran, mert itt nem a tánctudás a fontos! Itt a cél, az érzelmek táncon keresztüli kifejezése, az itt és most megélése, a testtudatosság fejlődése.
Szakrális Körtánc egy olyan dinamikus tánc és mozgásterápiás módszer amelyben, az ősi tánclépések táncolása közben, az elvárásoktól mentes, elfogadó, az ítélet, és kritikamentes légkörben elmélyült, meditatív közösségi élmények teremtődnek, ahol az önismeret és a gyógyhatás a mozgáson keresztüljön létre. Ahol nincs szükség semmiféle előzetes tánctudásra.
Elérhetőség.Bejelentkezés 30/99 64 166. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.kineziologia1.hu, www.zumba-gold.5mp.eu, www.szakraliskortanc.gportal.hu