Kövess minket

Bejelentkezés

Közel 10 éve tértem át vegán életmódra és azóta a szervezetemet sokkal természetesebbnek,tisztábbnak,könnyebbnek érzem.Hivatásos szakácsként is kihívást jelentett az áttérés az új alapanyagokra,azok változatos és ízletes elkészítése.Kitartásomban mély elhatározásom segített és adott erőt a folytonos megújuláshoz,és tudom,hogy eddigi életem egyik legmeghatározóbb,legbölcsebb döntése volt ez a teljes szemléletváltás, az életmód és a konyhaművészet terén,melyben  ma is töretlenül hiszek,és képviselem.


Közel 20 évig tanultam és gyakoroltam a szakács mesterséget,ennek  javát a Flamenco Hotelban töltöttem,ahol Lusztig Tamástól,a szakma egyik ikonikus nagy formátumú Chef-jétől tanulhattam.
 Hálás vagyok,hogy láthattam a szakmája,munkája iránti alázatát és elköteleződését.
2008 óta irányítom a Napfényes Étterem konyháját,amely folyamatos fejlődésre,változásra ösztönöz.
Munkatársaimmal,barátaimmal  azért dolgozunk,hogy minél több emberhez eljusson a vegán szemléletmód,a tiszta növényi táplálkozás fontossága.Igyekszünk úgy elkészíteni az ételeket,hogy azok egy gasztronómiai élményt is nyújtsanak,amellett hogy egészségesek és táplálóak is.
A la' Carte étlapunk és a folyamatosan változó napi kínálatunk a vendégek megelégedésére szolgál,valamint a kedves,szívélyes kiszolgálás is kivívta vendégeink elismerését.Számos rendezvényen megjelenünk,főzőtanfolyamokat tartunk és különböző tv műsorokban képviseljük a tudatos táplálkozást.Fontos,hogy mindannyian akik a  Napfényes Étteremben dolgozunk,a vegán életmódot követjük,mert hisszük hogy így válhatunk igazán hitelessé és követendővé a világban.
Kovács Zoltán-Vegán Chef-Napfényes Étterem

http://www.napfenyesetterem.hu/