Kövess minket

Bejelentkezés

Egy évtized vegánként

Nagy Szaffina férjével, Nagy Károllyal a Szaffina Fűszerkonyha tulajdonosai. Életmód és táplálkozási tanácsadóként és íróként dolgoznak.

Az idei  „Egy évtized vegánként” előadás a Szaffina Fűszerkonyha személyes tíz éves tapasztalati beszámolója nyers vegánként. Mit hogyan éltek meg? Hogyan táplálkoznak? Milyen változásokon mentek keresztül? Miért lettek vegánok? Mi a céljuk?  

Szaffina és Károly elindították Online  Vegán Tanfolyamunkat, ezzel is támogatva a termelőket, magyar gazdákat és az emberek egészségét. A céljuk az, hogy minél több zöldet, ehető bio növényeket és gyógynövényeket egyenek az emberek, illetve hogy együtt közösen védjük és óvjuk a Földünket. A receptek legfőképp azok számára ajánlottak, akik valamilyen allergiában szenvednek, vagy betegek, diétára szorulnak. Lisztérzékenyeknek, cukorbetegeknek, ízületi bántalmakban, daganatos betegeknek, laktóérzékenyeknek, fogyni vágyóknak, Candidában szenvedőknek, ekcémával vagy egyéb kiütéssel küzdőknek kifejezetten hasznosak lehetnek!

 http://szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.hu/