Kövess minket

Bejelentkezés

Kínai tésztabatyu csípős-savanyú mártással - AMC módra 

„Nem csupán az élelmiszerek, de a megfelelő elkészítés is sokat számít. Ha az AMC főzés módszerét következetesen alkalmazzuk az egészséges táplálkozásban, tehát víz hozzáadása nélkül főzünk és zsiradék hozzáadása nélkül sütünk, nem csupán a vitaminok maradnak a tányéron és kevesebb lesz a kalória. Az ételek egyszerűen finomabbak és egészségesebbek lesznek!"
(Heinz Witschi, főszakács, Zürich/Svájc)

Az AMC főzési technikája és egyedülálló főzőrendszere, melynek minősége jóval meghaladja a hagyományos edényekét, lehetővé teszi az egészséges, de lemondások nélküli táplálkozást.

Az AMC modern, innovatív minőségi termékeivel 1963 óta kötelezte el magát sikerrel az egészségesebb és élvezetesebb táplálkozás mellett, az egész világon.

Az AMC figyelemreméltó története Magyarországhoz kötődik. A céget ugyanis egy magyar származású, Amerikában élt úr, Gárdos András (Andrew W. Garfield) alapította! Ez az egyedülálló ötlet tőle származik.

 

Munkatársaimmal bemutatjuk ezt a különleges ételkészítési technikát, mely segítségével az alapanyagaink értékanyagának megőrzése kb. 60 %-kal növelhető a főzés során, így pl. a vegán táplálkozást is még magasabb szintre emeli.