Kövess minket

Bejelentkezés

PÁLVÖLGYI Krisztina / Transzperszonális pszichológus bemutatkozó linkje: http://www.napszikra.hu/terapeuta/palvolgyi-krisztina
A fesztiválon való program ismertetése / 2017.08.27. VASÁRNAP / 10 órától: „ASZTROZÓFIA” kiselőadás (földszint 12. csoportszoba)
Asztrozófia - a karma köre a csillagok tükrében

-   Az asztrozófiáról röviden: A csillagbölcselet, mint önismereti út
-   Karmikus kör: A 14 csillagjegy
-   Egyéni sorsok: Az asztroszkóp elemzése

Szeretettel várom az érdeklődőket! 

(Az előadásra már a fesztivált megelőzően, előre feliratkozhatnak az érdeklődők az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.)

Személyes bemutatkozás:
"Szakadékok ott keletkeznek, ahol félünk látni önmagunkat." (Deepak Chopra)

 

Módszerem komplexen ötvözi a hagyományos (nyugati) és az alternatív (keleti) lélek- és spiritualitás tanait. Alapvetően a saját személyiségemmel dolgozom, holisztikus szemlélettel.
Skorpió nappal születtem, azt hiszem, ez sok mindent megmagyaráz. A vonzódásomat a misztika, a pszichológia, a lélek felé, hogy egészen kicsi korom óta keresek. Tanítókat, mestereket, önmagamat, a saját utamat. Szerencsém volt, mert a „véletlen” mindig jó irányba terelt. Mindig megtalált az az ember, az a könyv, az az egy mondat, amire akkor és ott, szükségem volt ahhoz, hogy haladni, fejlődni tudjak. Hitem szerint átutazók vagyunk a világban, ebben a fizikai testben. Fejlődni jöttünk, tanulni, hogy minden egyes megtestesülésünkkel magasabb szintre emelkedhessünk, míg el nem érjük a végső, megtisztult állapotot, ahol képessé válunk az önzetlen, viszonzást nem váró szeretetre. Régóta foglalkoztat a sors, a karma kérdése. Hogy mi célból születünk éppen akkor, éppen oda, ahova. Miért azok az emberek vesznek körül bennünket, akik? Miért érezzük néha azt, hogy egy-egy mágikus pillanat, vagy találkozás kifordítja a világot a négy sarkából? 

Sosem késő elindulni, a boldogsághoz vezető út nem létezik. A boldogság maga az út…