Kövess minket

Bejelentkezés

WEIDINGER Veronika / Életvezetési tanácsadó, Life-coach, Párkapcsolati tréner
Bemutatkozó linkje: http://www.napszikra.hu/terapeuta/weidinger-veronika

A fesztiválon való program ismertetése / 2017.08.26. SZOMBAT / 13 órától: „ÖNELFOGADÁS” workshop (földszint 12. csoportszoba)

Ha úgy érzi, hogy az önbizalma teljesen a helyén van, akkor ez a workshop NEM Önnek szól!
Ha viszont úgy érzi, hogy még mindig
- küzd az elfogadásért
- nincs tisztában azzal, hogy mely tulajdonságaira támaszkodhat
- ha bűntudat, vagy önmegvetés gyötri
- ha nem értékeli önmagát
- ha még mindig a múltban él
- ha nem ismeri az értékeit
- ha csak a rosszat látja önmagában
- ha szeretne jobban bízni az erősségeiben
- ha szeretné végre elfogadni önmagát
- ha folyton sajnálkozik az elmulasztott dolgokon
- ha bármilyen fogyatékosság okán, kisebbrendűségi komplexustól szenved
- ha szeretne békét kötni azzal, amin nem tud változtatni
- ha szeretné a mindennapi működéseit jobban megérteni, csatlakozzon!

 

A másfél órás, közös műhelymunka során a fentieket érintő feladatokkal dolgozunk, amelyekkel remélhetően, sikerül némileg átvilágítani az önsajnálat káros és ártó csapdáit. (Az ősz folyamán, a témában már személyes területeket és egyéni figyelmet is élvező, kiscsoportos tréning indul majd a fővárosi Napszikra stúdióban, amelyre az idei Vegetáriánus fesztivál alatt már lehet jelentkezni.)

Szeretettel várom az érdeklődőket!
(A műhelyre már a fesztivált megelőzően, előre feliratkozhatnak az érdeklődők az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.)

Személyes bemutatkozás:
Azt, hogy empatikus vagyok, egész kora gyerekkorom óta tudom. Arra azonban, hogy hivatásommá is emelhetném, sokáig nem jöttem rá. Egy betegségnek köszönhetően önbizalmam nem volt túl erős, így ennek következtében, jó néhány élethelyzet kínálta számomra a fejlődést, önmagam meghaladását. Sok-sok kudarcként megélt esemény ébresztett rá arra, hogy ki is vagyok, mit szeretnék magammal kezdeni, és hogy az itt eltöltött időmet boldogságban és harmóniában is tölthetem. Mivel  átéltem az önbizalomhiány minden fokozatát, szívesen segítek mindazoknak, akik hasonló gondokkal küzdenek. „Az a feladatod, hogy segítője, támogatója, vigasztalója, tanácsadója legyél a hozzád forduló testben és lélekben megtört embereknek. Fontos, hogy állandóan gyarapítsd gyakorlati tudásod, szellemi bölcsességed”.
Ennek a feladatnak szeretnék megfelelni, amikor segítségre lehetek másoknak tanult módszereimmel, amelyeket folyamatosan bővítek és persze, amiket folyamatosan alkalmazok magamon is.