Kövess minket

Bejelentkezés

Egészséges élet receptjei, avagy tégy az egészségedért!
 
Az emberek különféle okokból kezdenek el törődni fizikai vagy lelki állapotukkal: vagy kapcsolatba kerültek valamilyen betegséggel, vagy nem szeretnének kapcsolatba kerülni vele!
Saját egészségünkért magunk vagyunk felelősek, hiszen a változtatást nem teszi meg rajtunk kívül senki.
Ha bármelyik téma érinti: egészség megőrzése, javítása, vagy helyreállítása, csatlakozzon Kálmán Renáta workshop-jához és keresse meg azokat az "elixíreket": ételek, teák, mozgásforma, gondolati minták, amelyek hozzásegítik egy boldogabb létezéshez!

 

Kálmán Renátáról:

Közel 20 éve lépett a természetes és tudatos életmód ösvényére. 4 gyermeke születése és növekedése mellett egészségmegőrzéssel kapcsolatos tanulmányokat folytatott: táplálkozás, kineziológia, keleti gyógyászat és masszázsterápiák témájában.
 
Egészség terapeutaként dolgozik Szegeden, tanácsadással és kezelésekkel foglalkozik, emellett előadásokat és tanfolyamokat tart.
 
Eredeti végzettsége (francia-történelem szak) is megtalálta a helyét és beleépült hivatásába.
Kidolgozott egy új tárgyat, mely az emberiség történelmének táplálkozását vizsgálja, és amit  Táplálkozástörténelem néven a Szegedi Tudományegyetemen oktat.
A francia nyelvtudását pedig Párizsban kamatoztatta, ahol Metamorf technikát tanult, és oktatja hazánkban ezt a módszert.
 
Táplálkozás témájában 4 kiadványa jelent meg magánkiadásban. A sorozat részei az évszakokhoz kapcsolódnak, tartalmukat tekintve pedig reform recepteket és életmód javaslatokat tartalmaznak.