Kövess minket

Bejelentkezés

Zumba Gold, Villámolvasás, és Szakrális körtánc

Zumba-Gold

Zumba 55 felett erősségünk a korunk!”

Zumba-gold speciális zumba programot kifejezetten azoknak állították össze, akik valamilyen okból kifolyólag a zumba fitness programot nem tudják, vagy nem akarják csinálni. A program figyelembe veszi a résztvevők aktuális testi, lelki, szellemi adottságait, életkori sajátosságait. Így a mozgásukban korlátozottak részére egy különleges „székes programmal” is rendelkezik! Zumba - Gold arra hivatott, hogy könnyen utánozható frissítő mozdulataival, egészség megőrizhetővé váljon, ugyanakkor fittséget, életkedvet, vidámságot hozzon a résztvevők számára. Semmiféle előzetes tánctudásra nincs szükség, de a pozitív hozzáállás viszont ajánlott!

És ami lényeges, nálunk előny jelent, ha már jó néhány X-en túl vagy, van néhány vagy akár több felesleges kilód!  Ropognak az ízületeid, de ugyanakkor szeretsz mozogni, táncolni egy olyan elvárás mentes, elfogadó légkörben, ahol végre te magad lehetsz, ahol jól érezheted magad.

 Farkasné Erzsébet Zumba instruktor, tánc és mozgásterapeuta kineziológus Tel: 30/9964166

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  Honlap: www.kineziologia1.hu/zumba-gold/

 

 Villámolvasás

Villámolvasásról módszere igen EREDMÉNYESEN ÉS  HATÉKONY SEGÍTI A TANULÁST. Előadásomban erről is beszélek, hiszen a módszer sikerrel alkalmazható szóbeli, írásbeli vizsgák, dolgozatok, zárthelyik, beszámolókra, meetingekre nyelv tanulásra való sikeres felkészülésre, szereplésre vagy bármi féle olyan szituációban amikor a megszerzett tudásról be kell számolni.

Hatékonysága, emlékezet-memória javításban, jó időkihasználásban, gyors tanulásban (Fele idő alatt 2x annyi tananyagot vagy képes vele elsajátítani) kiemelkedő.

Kinek ajánlom annak
- Akinek sokoldalúnak, rugalmasnak kell lennie a hétköznapokban, a munkahelyén és otthon egyaránt,
- Aki szeretné javítani emlékezetét, és memóriáját edzésben akarja tartani
- Aki jelentős időt szeretne megtakarítani - miközben eredményességét megsokszorozza
- Aki sokszor tart előadást; gyakran tanul, vizsgázik; könyvet, cikket, szakdolgozatot ír… stb.

Oktató: Farkasné Erzsébet mentálhigiénés kineziológus villámolvasást oktató pedagógus 30/9964166 Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: www.kineziologia1.hu/villamolvasas/

 

A Szakrális körtánc

A Szakrális körtáncban  az önismeret és a lélek -gyógyítás/gyógyulás kap szerepet. A tánc nem a közönségnek szól. A szakrális körtánctánc maguknak a táncolóknak szól. A foglalkozások többnyire valamilyen esemény, téma vagy ünnep köré rendeződnek.

A Szakrális Körtáncok (szakrális = szent) "mozgalma" az 1970-es évek elején indult útjára Skóciából, a nemzetközi Findhorn Alapítványtól. Bernard Wosien balettmester gyűjtötte össze és tanulmányozta az európai körtánchagyományokat és sokat tanult e táncok lélekre gyakorolt hatásairól. E hatalmas tudásanyagot Findhornban, az ottani spirituális közösségre hagyományozta és így innen indult útjára és jutott el a világ számos országába ez a szép hagyomány. Az ősi táncokat rendszeresen táncolva elmélyült, meditatív közösségi együttlétek teremtődnek, ahol az önismeret és a mozgáson keresztüli felszabadító élmény átélése a lényeg
A körtáncmozgalom ősi hagyományokhoz nyúlik vissza. Abba az időbe, amikor az emberek életének szerves része volt a tánc, táncoltak olyan fontos események kapcsán, mint a születés, halál vagy szerencsés vadászat. Tánccal köszöntötték a napfelkeltét, és kértek esőt.
Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetek/fektetünk a kritika és ítéletmentességre!
A Körtáncoknak bizonyítottan pozitív élettani hatásai vannak a Testre lélekre egyaránt.

Szeretettel várja:

Farkasné Erzsébet mentálhygiénés kineziológus, mozgás terapeuta körtáncoktató Tel: 30/ 99-64-166
Honlap: www.kineziologia1.hu/kortanc/

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.