Kövess minket

Bejelentkezés

1998-ban ismerkedtem meg Váradi Tibor által a természetes életmód alapjaival és a természetgyógyászat különböző ágaival.

 Ennek hatására váltottam vegán táplálkozásra, s kezdtem el tanulni az alternatív mozgás- és masszázsterápiát, a gerinckorrekciót, valamint a manuálterápiát.

"..a Nia olyan mint a csokoládé, meg kell kóstolni..." :)
Debbie Rosas Nia társ-alapító

A NYERS (ÉLŐ) VEGÁN ÉTKEZÉSRŐL

A nyers vegán étkezésben ételeinket nem hevítjük 41°C fölé. Így az élelmiszerek megőrzik értékes enzimjeiket és tápanyagaikat, valamint íz és illatanyagaikat is. Ez az étrend optimális tápanyag ellátottságot és energiaszintet biztosít szervezetünk számára.

A szennyezett környezet, a személyes gondok és a munkahelyi nyomás kihatással van a testünkre és az elménkre. Az Élet Művészete alapítvány bemutató foglalkozása egyedülálló eszközökkel és technikákkal segít legyőzni a mindennapi, modern életünkben felgyülemlett stresszt. A foglalkozáson elsajátított jógagyakorlatok, légzéstechnikák és meditáció által könnyebbnek, energikusabbnak és lelkesebbnek érezzük magunkat, legyőzve a mindennapi kihívásokat.

Hogyan éljük túl a civilizációt? Életerő életfogytig.

Magamról:

65 éves múltam, mérnöki alapképzettséggel, de van rendvédelmi, pedagógusi, közlekedéspszichológusi, egészségügyi felsőfokú és természetgyógyász doktori végzettségem is.