Kövess minket

Bejelentkezés

Megtaláltuk az ötödik zsűrítagot, Editet! Gartulálunk neki, és sok szeretettel várjuk a zsűri-csapatban!

Edit

Évekig meg voltam győződve arról, hogy a főzést tanulni kell. Szerencsére valaki bizalmat szavazott nekem, és rájöttem, hogy aki enni szeret, az főzni is tud. Attól a pillanattól kezdve élvezem az ételekkel való kísérletezést, variálok az ízekkel, örömöm lelem abban, ha a körülöttem élők elégedetten állnak fel az asztaltól, és holnap is ilyet szeretnének enni, vagy ezentúl csak az általam fűszerezett spenótot kérik. :)
Szívesen kóstolok meg minden újdonságot, szeretnék még többet tanulni a világ konyháinak titkairól. Egyik kedvenc szórakozásom, hogy amikor más főz nekem (legyen az barát, séf, vagy mosolygós nénike egy ázsiai piacon), próbálom kitalálni az összetevők listáját, és én is elkészítem.
Utazásaim során lehetőségem volt mély betekintést nyerni a thai étkezési kultúrába. Kedvencem mégis az indiai konyha, mert véleményem szerint az a legkreatívabb a fűszerezés terén.
Manapság a legnagyobb és legkedvesebb feladatom a konyhában, hogy a 10 hónapos kislányomnak is, a neki is engedélyezett alapanyagokból, ízletes, változatos ételeket varázsolok.
Szavazz rám! Ha finomat főzöl, én is Rád fogok. :)

Irigykedsz a Vegetáriánus Főzőverseny zsűritagjaira, hogy annyi fincsi ételt kóstolhatnak? Úgy gondolod, hogy ilyen „munkát” te is szívesen végeznél? Most itt a lehetőség!

Légy TE az ötödik zsűritag!


Írd meg pályázatodat, hogy miért éppen téged válasszanak a honlapunkra látogató szavazók!
Küldd el pályamunkádat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre. Mindenkié felkerül a honlapunkra, utána már csak az a dolgod, hogy drukkolj, a tiéd nyerje el a legtöbb szavazatot!


A versenyt augusztus augusztus 12-én zárjuk le. Aki a legtöbb szavazatot kapta, jöhet augusztus 25-én a XVII. vegetáriánus Fesztiválra zsűritagnak, és végigkóstolhatja az összes pályaművet :)

Irigylésre méltó dolga lesz, az már biztos!