Kövess minket

Bejelentkezés

Kedves Érdeklődő!

Cégünk, a Juglandis Egészségügyi Kft. az egyik legrégebbi, amely természetgyógyászati módszerekkel egészségügyi szolgáltatásokat nyújt pácienseinek. Budapesti rendelőnk 1991 óta fogadja vendégeit.
Tevékenységünk célja
A Hagyományos Kínai Orvoslásban is használt módszerekkel támogatjuk az emberi szervezet regenerálódását, ezzel az egészségmegőrzést. Munkánkkal betegség esetén a gyorsabb gyógyulást segítjük elő.
Széleskörű állapotfelmérés: Talán a legfontosabb területe munkánknak. Az így kapott információk elemzése alapján vendégeinknek személyre szabott terápiát tudunk javasolni, ami a hatékonyság egyik záloga. Sorrendjében nézve a páciens problémájának meghallgatása és a speciális kikérdezés az első lépés. Ezt követi a kéz, a nyelv és egyéb testfelszíni jelek megtekintése, majd a pulzus, a has, a hát tapintásos vizsgálata. A kapott információkat a Hagyományos Kínai Orvoslás egészségfilozófiájának figyelembe vételével elemezzük. Az adatok gyors értékelése után tervezzük meg vendégeink számára az optimális Juglandis® terápiát. Részletesen munkánkról a www.juglandis.hu lapon tájékozódhat.

A NAPSZIKRA Életvezetési és Terápiás Stúdió Tanácsadóinak PROGRAMJAI a XVIII. VEGETÁRIÁNUS 

FESZTIVÁLON a Napszikra különszobájában (földszint, a kert melletti, bal oldali folyosó 41-es szobája)

Amikor 2012-ben létrehoztuk a Vagány Veganok oldalt (www.vaganyveganok.hu) nagyon fontos volt számunkra, hogy egy olyan közösséget kezdjünk el kialakítani, ahol a közös alap az elfogadás és a szeretet, egymás tisztelete és ahol az embereknek fontos a saját Egész-sége.