Kövess minket

Bejelentkezés

A főzésben vagy az evésben lelem-e inkább kedvem? A válasz cseppet sem könnyű. Mindkettőben. Szeretek a konyhában sündörögni, akárcsak az asztalnál falatozni. Jó, ha tanulhatsz másoktól, és az is, ha valaki az általad készített csemege fortélyait kívánja megismerni.

Igazán rugalmasan kezelek minden receptet, ezáltal a korábban megismert finomság még inkább a sajátom lesz, az én fűszeres kincsestáram ragyogását hordozza. Arra törekszem, hogy egészséges és ízletes ételek kerüljenek élénk. Ebben remek iránymutatást ad a kislányom, aki még két éves sincs, viszont már most remek minőségi ellenőr, kritikus, a nyers ételek rajongója, na és persze az apukája, akit szeretek "megetetni" olyan hasznos alapanyagokkal, zöldségekkel, magokkal, amikre önmagukban biztosan rá sem nézne, de a végeredményt mégis ízletes fogásnak ítéli. A zöld színű turmixokkal kissé bizalmatlan- mire nem jó a félhomály? :)

Az indiai ételremekek állnak legközelebb a szívemhez, de igyekszem minden konyhából kiragadni a nekem tetsző ízeket, ételeket, és ezekből új kombinációkat létrehozni.

Hiszem, hogy minden ami egészséges, az akár finom is lehet. ;) Jelölj engem zsűritagnak, hogy még több bizonyítékot szerezhessek erre!

Szavazok rá: