Kövess minket

Bejelentkezés

A rendezvény helyszíne a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ, ahol tágas szabadtéri terasz, több kisebb-nagyobb terem ad helyet a kiállítóknak és más programoknak. A kiállító helyek árképzésében gondot fordítottunk arra, hogy minden kiállítónk megtalálja a számára ideális megoldást: legyen az szabadtéri pavilon, kiemelt kiállító hely az aula fedett részében, vagy kisebb asztalok a művelődési központ folyosóin, termeiben. Kérjük, tekintse meg a térképvázlatot és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő területet. A programok helyszínét szintén jelöltük a térképen, és úgy állítottuk össze őket, hogy bevonzzák a látogatók a művelődési ház minden helyszínére.

A jelentkezés módja: a fesztiválra a honlapon lévő Jelentkezési lap kitöltésével várjuk a jelentkezéseket. A foglalást akkor igazoljuk vissza, amikor az alapítvány bankszámlájára a kiállító hely díját jóváírták. A Jelentkezési lapon megjelölt helyeket nem tartjuk előzetes foglalásban, a foglalásra csak a befizetések sorrendjében kerülhet sor! 

Alapítványunk alanyi adómentes, tehát az árak nem tartalmaznak ÁFA-t. Minden kiállítónak biztosítjuk a kategóriának megfelelő asztal és 2 db darab szék használatát. A kiállítói hely III-IV-V. kategóriában kizárólagosságot nem tudunk biztosítani, a többi kategóriában megegyezés alapján. Kérjük, a jelentkezési lapon tüntessék fel, milyen termékekkel kívánnak megjelenni, ugyanis bizonyos cégek, termékcsoportok előzetes egyeztetés alapján kizárólagosságot élveznek a Fesztiválon. (Pl. Zepter, AMC, Forever Living Products, Bemer) Amennyiben Ön is szeretne valamely termékcsoportra kizárólagosságot kérni, jelezze valamely elérhetőségemen, hogy a feltételeket, részleteket egyeztethessük.

Az Egészség-vár Alapítvány kizárólagosságot biztosít bizonyos éttermeknek, ezért a fesztiválon kizárólag előre csomagolt élelmiszer árusítható, illetve az ehhez kapcsolódó ingyenes termékkóstolóra van lehetőség.

Továbbá egyéni megállapodás szerint lehetőséget biztosítunk: molinó kihelyezésre az előadóteremben, 30 perces bemutatkozásra (előadás, prezentáció) a „Hogyan készül?” standon és más egyéb különleges megállapodásokra közös megegyezés eredményeként. Segítséget tudunk nyújtani továbbá abban, hogy az általunk ismert szegmens (vegetáriánusok, fogyókúrázók, candidiázis betegek, liszt- és laktózérzékenyek, diabetesesek, és egyéb, életmódváltozással javítható betegségben szenvedők) felé termékeiket hatékonyabban reklámozhassák.

A rendezvényen csakis a vegetáriánus életmóddal összhangban lévő termékek mutathatók be és forgalmazhatók.  A szervezők jogot formálnak arra, hogy a vegetáriánus életmóddal nem összeegyeztethető termékeket (pl.: halolaj kapszula, halzselatint tartalmazó készítmények) a kiállítókkal eltetessék.

További információ és jelentkezés