Kövess minket

Bejelentkezés

A makrobiotikus étrend a természetes alapanyagokból készült változatos ételekkel segít megőrizni és helyreállítani az egészségünket. Az ételek gazdagok életenergiában, tápanyagokban, nyomelemekben, ásványi anyagokban, vitaminokban, enzimekben és élelmi rostokban, támogatják az immunrendszert, az egyensúlyt. Gabonákból, zöldségfélékből, hüvelyesekből, egyszerűen elkészíthető, változatos, ízletes alapételek receptjeit gyűjtöttük csokorba ebben a könyvben, alapanyagaik hazánkban termettek és könnyen beszerezhetők. A kötet célja, hogy a makrobiotika ne maradjon csak a kiváltságosok lehetősége, hanem váljon mindenki számára elérhetővé.
A könyv 76 oldalon tartalmazza levesek, gabona és hüvelyes ételek, savanyúk és desszertek receptjeit mind a négy évszakra. Részletesebben megismerhetik a makrobiotikus étrendet a 2013-ig megjelent 21 kiadványból. A makrobio.hu weblapon vagy e-mailben kaphatnak tájékoztatást a többi ismeretterjesztő és receptes könyvről, az elméleti és gyakorlati tanfolyamokról, az egyéni táplálkozási tanácsadás, étel és alapanyag rendelési szolgáltatásokról.
A könyv ára: 1800 Ft
A könyv megrendelhető: Makrobiotika Intézet
1172 Budapest, Adorján u. 8.
1-256-7731 vagy 20-245-4674
Sebestyén Szilvia
www.makrobio.hu Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.