Kövess minket

Bejelentkezés

Vegetáriánus receptversenyHagyományos karácsonyi ételek - vegetáriánus módon

Szeretsz sütni, főzni? Szereted a hagyományos ízeket reform köntösben? Akkor ez a te versenyed! Oszd meg velünk kedvenc karácsonyi ételed, ételeid vegetáriánus receptjét, hogy mások is láthassák, elkészíthessék és élvezzék a finom ízek összhangját. És persze azért is, hogy versenybe szállj számos szép, és érdekes nyereményért.

Mit kell tenned? Töltsd le innen a nevezési lapot és kitöltve küldd vissza a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre 2015. december 4-e éjfélig.

A beküldött recepteket az Egészség-vár Alapítvány honlapján (www.egeszsegvar.hu) és Facebook oldalán tesszük közzé. A legtöbb „Like”-ot kapó receptek beküldőit Hémangi Dévi Dási: Állati finom növényi ízek, vagy A napfénytől a tűzhelyig könyv + DVD vegetáriánus szakácskönyvével, komodorka® egyedi kézműves termékeivel (komodorka.meska.hu), GoVeggie feliratú pólóval, GoVeggie feliratú lenvászon bevásárló táskából összeállított csomaggal díjazzuk.Részletes szabályok: Vegetáriánus receptverseny
Az Egészség-vár Alapítvány 2015. november 20. és 2015. december 20. között vegetáriánus receptversenyt hirdet. A versenyen bárki indulhat, ha a nevezési lapot kitöltve, a megadott határidőig visszaküldi a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

A receptek beküldési határideje: 2015. december 4., péntek éjfél.
Olyan saját receptekkel lehet nevezni, amelyet a beküldő már kipróbált, és valamilyen hagyományos karácsonyi étel vegetáriánus változata.

Nevezni 3 kategóriában lehet:
1. Hagyományos karácsonyi étel lakto vegetáriánus módon elkészítve. (Lakto vegetáriánus az az étel, amelyben a növényi alapanyagok mellett tej és tejterméket is találhatók, de tojás, és más állati, pl. zsír nem.)
2. Hagyományos karácsonyi étel vegan módon elkészítve. (Vegan vegetáriánus étel az, amely kizárólag növényi alapanyagokat tartalmaz.)
3. Hagyományos karácsonyi étel nyers vegan módon elkészítve. (Nyers vegan az az étel, amely kizárólag növényi alapanyagokból készült és a készítése során nem, vagy maximum 40 fokig hőkezelték az ételt. )

A beküldött recepteket az Egészség-vár Alapítvány saját honlapján (www.egeszsegvar.hu) és saját Facebook oldalán (Vegetáriánus Fesztivál) teszi közzé. A 3 meghirdetett kategóriában az első 3 helyezettet díjazzuk. Kategóriánként a legtöbb „Like”-ot kapott recept kerül az első helyre. A nyerteseknek a nyereményüket postán juttatjuk el.

A receptekre az Egészség-vár Alapítvány hivatalos Facebook oldalán, az „Egészség-vár Alapítvány”-on egy „Like”-kal lehet szavazni 2015. december 20., vasárnap éjfélig.

A nyereménycsomagokat a következő ajándékokból válogatjuk (egy csomagba nem kerül bele az összes, itt felsorolt ajándék):
Egyedi kézműves termékek komodorka® műhelyéből: komodorka.meska.hu
Hémangi Dévi Dási: Állati finom növényi ízek, vagy A napfénytől a tűzhelyig könyv + DVD
Go Veggie feliratú póló
GoVeggie feliratú lenvászon bevásárló táska

 

Töltsd le most a nevezési lapot és küldd be kedvenc recepted!