Kövess minket

Bejelentkezés

Ovo-lakto vegetáriánus recept.

Hozzávalók:
5 dkg tisztított tökmag
20 dkg tökbél
20 dkg liszt
15dkg lágy vaj
3 tojás
8 dkg reszelt parmezán
fél csomag sütőpor, só, bors

Elkészítés:
5 dkg tisztított tökmagok pirítsunk meg egy forró serpenyőben. 20 dkg tökbelet reszeljünk le, adjunk hozzá 20 dkg lisztet, 15dkg lágy vajat, 3 felvert tojást, 8 dkg reszelt parmezánt, a pirított tökmagot, fél csomag sütőport, sót és borsot. Keverjük jól össze, majd öntsük kivajazott hosszúkás sütőformába. Előmelegített sütőben süssük 180 fokon 45 percig. Hagyjuk langyosra hűlni, akkor borítsuk ki a formából. Salátával tálalva kiváló vacsora.