Hozzávalók:
1 db padlizsán(kisebb)
1 paprika
1 cukkíni
2 dl paradicsomlé
3 gerezd fokhagyma
1 kis doboz kukorica
2 doboz bab(lehet előre beáztatott bab is úgy egészségesebb)
só
bors
paprika
oregánó
bazsalikom
Elkészítése:
Kockákra vágom a hagymát, és olajon megpirítom. Meghámozom és kockákra vágom a padlizsánt, a paprikát és a cukkínit, majd a hagymához adom őket. Néhány percig együtt pirítom, majd felöntöm az egészet vízzel és megpárolom . Sózom,borsozom, rátöröm a fokhagymát, megpaprikázom és végül megszórom egy kis bazsalikommal és oregánóval.Mikor minden megpuhult, belekeverem a paradicsomlevet és egy kis doboznyi konzerv kukoricát(nyáron főtt kukoricát),valamint két doboz babot (vagy az előre beáztatott babot). A végén hozzáteszek egy kis csilit is