Kövess minket

Bejelentkezés

Vegan recept. Hozzávalók:
2 evőkanál olaj
1 nagyobb fej vöröshagyma
2  db paradicsom
2 db paprika
kb. 70 dkg patisszon
1 dl víz
 
Elkészítés:
2 evőkanál olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a meghámozott paradicsomot és a paprikákat. A patisszont meghámozzuk, kiszedjük a magját és a belsejét kis, hosszúkás darabokra vágjuk. Hozzáadjuk a pörkölt alaphoz és 1 dl vizet öntünk hozzá. Pirospaprikát adunk hozzá, megsózzuk és puhára pároljuk. A legvégén esetleg adhatunk hozzá 1 db pörkölt szaft ízesítő kockát vagy saját ízlésünk szerint fűszerezzük, majd összeforraljuk. Párolt rizzsel és párolt zöldséggel tálaljuk.