Élelmiszeripari vegyészmérnök
Gábor 1998-ban élelmiszertechnológus-mérnöki főiskolai, 2000-ben okleveles élelmiszeripari mérnöki egyetemi diplomát szerzett. Az egyetem elvégzése után az Oltalom Alapítvány egészségvédelmi prevenciós szakértőnek hívta meg, táplálkozás- és élelmiszer-tudományi területen. Az alapítvány országos szinten megelőzést szolgáló, non-profit jellegű egészségvédelmi előadásokat szervez, és ezek megtartására kérték fel.
Munkájának célja: az egészségtudatosság népszerűsítése, szemléletformálás, preventív gondolkodás tudatosítása, szakmai ismeretterjesztés, szakmai és népszerűsítő publikációk, médiakapcsolatok fenntartása, életmódtáborok lebonyolítása.
Eddig megjelent könyvei:
Az E-számokról őszintén
Allergia- és Candida kalauz
Génháború
Ne veszítsd el a csontjaidat!