Kövess minket

Bejelentkezés

Kedves Látogatóink!

Idén is megrendezésre kerül a Vegetáriánus fesztivál, immár 15. alkalommal. Augusztus 25 (szombat), és 26 (vasárnap) a hagyományainkhoz híven sok színes és érdekes programmal, fellépőkkel, kiállítókkal, és finomságokkal várunk minden kedves érdeklődőt.

Akárcsak az elmúlt években, idén is a rendezvény teljesen ingyenes.

Helyszín:
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
1105 Budapest, Szent László tér 7-14.

Kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az Uni-ball irószerek jóvoltából egész nap művészeti foglalkozások lesznek, amelyekhez a tollakat és a filceket az Uni-ball biztosítja. Hozd el kedvenc táskádat, tolltartódat, sapkádat, gördeszkádat vagy bármilyen tárgyadat, és képzőművészeinkkel segítünk Neked a helyszínen egyedivé alakítani azokat. Keress minket az 1-es teremben! Várunk szeretettel! www.uni-ball.hu

uniball 200

Küldetésünk: Az egészség megőrzése, visszanyerése a természet erejével, a magas minőségű termékek teljességével, kiváló szolgáltatásokon keresztül. Az emberek és a családok tömegeinek biztosítunk lehetőséget az egészséges életre, szellemi, lelki és fizikai fejlődésre, valamint a minőségi életkörülmények megteremtésére.

Dietétikai tanácsadás, / vegetáriánusoknak / Vaskó Nikolett dietetikustól
Orvos egészségügyi tanácsadás Dr Harsányi Edit vegetáriánus orvos-természetgyógyásztól
Sport-életmód tanácsadás Tóth Viktor vegán extrém sportolótól
Minden egész órában Életfa Chi Kung egészségőrző légzőgyakorlat
Just-Nahrin termék kóstoló, vásár
Tombola

Megtalálhatóak lesznek a bejáratnál.

www.eletfaprogram.hu

Harcsa Veronika koncert vasárnap, a Vegetáriánus Fesztiválon.

Az immár 16. alkalommal megrendezésre kerülő Vegetáriánus fesztiválon nem más lesz a vasárnap este fénypontja, mint Harcsa Veronika. A két nap előadásait végül a több mint tíz éve vegetáriánus énekesnő koncertje zárja.
Mindenkit sok szeretettel várunk ingyenes rendezvényünkre, augusztus utolsó hétvégéjén, a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban.

XII. vegetáriánus fesztivál:

XIII. Vegetáriánus Fesztivál: