Kövess minket

Bejelentkezés

A növényi alapú étkezési formákról sokféle, nem ritkán ellentmondásos hírek terjednek. Valóban lehet komplett módon, tudatos társításokkal végezni, de előfordulhat, hogy hibákat vétünk és hiányállapotok alakulhatnak ki. Egyesek sportolnak, mások ülő munkát végeznek, ezen felül genetikai, életkorbeli és más különbségeink vannak. Az előadás szempontokat ad a mindennapi vegán étrend kialakításához, ötleteket a menüsor készítéséhez és a reform-alapanyagok kiválasztásához, felhasználva az elmúlt évek külföldi szakirodalmait és klinikai, szakintézeti, szanatóriumi (Loma Linda, Unchee Pines, Herghelia, stb) tapasztalatait is.

Tóth Gábor

Mintegy húsz éve tart táplálkozás- és élelmiszertudományi előadássorozatokat, emellett számos tv- és rádióadó állandó vagy meghívott szakértője. Munkássága alatt tizenegy könyvet publikált, ezen felül bio- és reformélelmiszerek hazai fejlesztését végzi. Célja az egészségtudatosság szélesítése, a növényi alapú táplálkozás népszerűsítése, az életminőség javítása személyes szokásaink formálása révén. Az egészséget és a helyes étrendet egy fontos eszköznek tartja a szellemi-lelki élet jobb megélése szempontjából is. Szakmai oldala: www.etelem.hu ; fejlesztései a www.blnce.hu oldalon találhatók. Megújulás-Életmódváltó táborai a www.erdliget.hu oldal "életmódtábor" linkje alatt tekinthetők meg.

http://etelem.hu/