Kövess minket

Bejelentkezés

Coach, integrál tanácsadó / Napszikra Életvezetési és Terápiás Stúdió Bp.

MŰHELYFOGLALKOZÁSA A FESZTIVÁLON:

08.30. SZOMBAT 16:00 - 16:50 óráig

„KULCS A BOLDOG ÖNMAGADHOZ” / Coaching és NLP a kiegyensúlyozott életért

Mindannyian vágyunk a boldogságra, azonban mindannyiunknak mást jelent a boldogság.

Te mitől éreznéd magad boldognak? Milyen gondolat, viselkedés vagy érzés, ami ezt megakadályozza? És mit szólnál, ha ez megszűnne? Ki lennél e-nélkül? Hogy élnéd az életed?

Nem is olyan könnyű kérdések ezek, ha mélyebben belegondolunk.

Lehet, hogy évek óta foglalkoztat egy érzés, egy gondolat, talán újra és újra ugyanolyan helyzetbe keveredsz, és lehet, hogy olykor már nem is hiszed, hogy ez lehet másképp. A jó hír az, hogy lehet másképp.

Talán az is felmerült már benned, hogy jó lenne a múlt néhány darabját meg nem történtté tenni. Erre sajnos nincs lehetőség, azonban a történettel, eseménnyel kapcsolatos megélésed megváltoztatható. Ahogy a negatív dolgok elraktározódnak bennünk, lehetőségünk van ezeket a negatív dolgokat pozitívvá (vagy elfogadhatóvá) átkeretezni, ily módon elraktározni és ez az átkeretezés azonnali változást idéz elő bennünk és körülöttünk.

A workshop-on megismerheted a boldogság képességének egyik fő előállító eszközét, amely segít a negatív érzések, gondolatok, szokások, viselkedések, félelmek és betegségek elengedésében és pozitívak kialakításában. Általa állandósíthatjuk azokat a számunkra jó gondolatokat a fejünkben, megfelelő viselkedésformákat a cselekedeteink során, és jó érzéseket a szívünkben, amelyek támogatnak bennünket abban, hogy úgy éljünk, ahogyan szeretnénk. Megismerheted és megtapasztalhatod, hogyan segíti az önismeretünket, növeli önbizalmunkat, aktivizálja erőforrásainkat, amely által erősödnek az emberi kapcsolataink, az eredményességünk és ezáltal nő a boldogságérzetünk.

Tematika

A nem kívánt gondolatok, viselkedések, érzések kialakulása
A coaching és az NLP rövid bemutatása, alkalmazási területei – Mi történik, és hogyan működik?
Saját élményű gyakorlat: Hogyan merítsünk erőt magunkból? - Erőforrás aktivizálás
Mindennap egy új lehetőség, amikortól boldog lehetsz. Kezdd el ma!

Kapcsolat: Napszikra