Kövess minket

Bejelentkezés

Kalmár Andrea

Életem meghatározó élménye az az 5 év, melynek során Ázsia különböző országaiban éltem.

Itt találtam rá a spiritualitásra, és mélyültem el több ágában is, mint pl. a Vipasszana meditációban, és a tantra jógában. Ill. hónapokat töltöttem Amma mellett, ashramjában szeretet-energiája terében.

Katmanduban ismerkedtem meg a tibeti hangtálak világával, és tapasztaltam meg oldó és fejlődést segítő hatásukat. Azóta hivatásomnak tartom, hogy egyre több emberhez eljuttassam gyógyító, nyugtató hangjukat.

2009 óta adok egyéni és csoportos hangfürdőket. Az egyéni hangfürdőkbe beleillesztek gyógyító érintéseket, intuitív energetikai oldást, és masszázst is. Igény szerint tanítom a hangtálak használatát, melynek során nepáli és itthoni tanulmányaimat, és elmúlt éveim gyakorlati tapasztalatait adom át.

Világképemben és módszereimben igyekszem ötvözni a Keletet a Nyugattal, valamint összekötni a spirituális szintek igazságát a test és érzelmek hétköznapi igazságával. Erre alapozva bodywork, fúziós családállítás és dramatikus módszereket, valamint meditatív technikákat is használok, egyéni és csoportos keretekben.

Vízöntőként fontos számomra a változás, ezért élvezem azt, hogy - a pillanat igazságát követve – munkám folyamatosan újdonságot hoz. Célom, hogy segítsek másoknak önmagukra, saját erejükre és útjukra rátalálni, velük együtt járva saját utamat.
Programjaimról részleteket honlapomon találsz: www.hanghid.hu.


Márta Laci

Hangtálas kezelésekkel foglalkozom. Ez nagyon hálás feladat. Minden terápiás tál egyedi és megismételhetetlen. Mint az emberek. Ráadásul meglepően széles frekvencia-tartományban képesek megszólalni. Milyen egy hangfürdő? Pont mint az élet. Néha andalító, szinte magához ölelő. Máskor viharos erejű. Néha zenei, máskor terápiás. Mindig egyéni és személyes. Én rezgés vagyok. Te rezgés vagy. A hangtál is rezgés. Rezegtél már együtt kb 30 hangtállal és egy gonggal?

Csoportos Hangfürdő Kalmár Andreával és Márta Lacival

Tibeti hangtáljainkkal és gonggal várunk, hogy támogassuk, ha változásra vágysz, vagy ha szeretnéd elfogadni, amiben vagy, hogy megbékélhess helyzeteddel.

Mit tapasztalhatsz egy hangfürdőn?
Általános stresszoldást; szervi és sejtszintű behangolást. Mély feltöltődést, blokkok oldódását több szinten, pl. élet-körülményeidben is.

A tálak segítenek abban, hogy elfogadjunk és elengedjünk dolgokat, újra rákapcsolódhassunk a Forrásra és bekerüljünk az Áramlatba. A változás így természetessé válik. Ekkor haladunk feladataink és céljaink felé, harmóniában az élettel.
A hangfürdőben fekszel vagy ülsz, ahogy jól esik, hogy a tested a lehető legjobban felvegye a jótékony hatásokat.

Gyere el, légy nyitott és a többit bízd ránk!

Létszám: max. 40 fő.

Előzetes bejelentkezés szükséges
Információ és jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és 70/7744 881, vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és 30/394 8565.