Kövess minket

Bejelentkezés

Karacs Ildikó vagyok, énekhang és művészeti terapeuta, mantraénekes.
Küldetésemnek érzem, hogy minél több ember élje át a rezgések, a frekvenciaemelő hangok harmo

nizáló, blokkoldó, gyógyító hatását.


Mantrameditációs foglalkozás megtapasztalására hívom várom Önt szeretettel a … teremben ahol a 7 csakra frekvenciaemelését megtapasztalhatják
Foglalkozásaimat az évkörre való ráhangolódással kezdem, s a test izmainak ellazítása után, rövid vezetett meditációt követően már csak a hangok vezetnek. Óceándobok, sámándob, tibeti hangtálak, hangzórudak, shanti, kalimba, indiai harmónium, énekszó. A harmónium és az énekhang együtt csodás rezonanciát képez. A meditáció után együtt énekeljük a hét csakrához tartozó pozitív megerősítéseket.
Karmaasztrológus és tisztánlátó spirituális barátaim biztatására indultam el a mantraénekesi úton, mert ők azt látták bennem, hogy gyógyító énekhang képességével áldott meg a jó Isten, hogy amikor énekelek olyan csatornává válik hangom amin keresztül a múlt miatti bűntudat és a jövőtől való szorongás oldódik az emberekben, s fizikai, lelki betegségek oldásra kerülhetnek.
25 éve segítő szakember vagyok, szociális munkás, családvédelem szakvizsgával, komplex művészeti terapeuta diplomával. Végeztem agykontrollt, pránanadi energiagyógyászat 3-es fokát, reinkarnációs utaztatást, önhipnózist, mentálhigiénét tanultam. Masszőr végzettségeim is vannak. Thuróczy Róbert spirituális tanító vezetett el a mantraéneklés világába. Az ő tanítványa és munkatársa vagyok. Az életfeladatom, hogy énekhang terápiával segítsek az embereknek.
Csoportos és egyéni komplex művészeti terápiát, speciális hangterápiát végzek, ráhangolódva az adott emberre, csoportra.
Visszajelzések, tapasztalatok: oldódtak a csakrák blokkjai, elmúlt vállfájdalom, karzsibbadás, csomó, migrén, láb- és torokfájás. Magam sem biztos, hogy elhittem volna azokat a csodálatos gyógyulásokat amik megtörténtek, ha nem ott a szemem előtt történt meg volna... :) Egy hölgynek két perc alatt szertefoszlott a két cm-es csomója, s nem zsibbad a karja ami előtte évekig zsibbadt. S ez már fél éve történt, a csomó kiéneklése a vállából, s a zsibbadás azóta sem tért vissza. Everness Fesztiválon mellém állt két hölgy, akiknek 1 perc alatt elmúlt a migrénje és a fogfájása. Számtalan csodálatos tapasztalatot tudnék sorolni. Volt akinek a migrénje múlt el mellkasi szorítása, zsibbadása, izomcsomója, torok fájása. Percek alatt, fejfájás, fogfájás, lábfájdalmak múltak el. Voltak akik érezték meridiánjaikban az energiaáramlást, mást azt érezte, hogy lebeg, hogy kilépett a testéből, fény veszi körül, érzelmi blokkjai oldódnak, szeretetenergia veszi körül.
A frekvenciaemelő ének hatására szembe tudtak nézni megoldandó problémáikkal, le tudták tenni azokat a kötelékeket, függő viszonyokat, élethelyzeteket amik akadályozták őket a továbblépésben.
Referenciáim:
Az Élet Magazin újságírója vagyok, saját rovatom van a lapban. Nemzetközi Művészetterápiás Konferencia Budapest: mantraének. Magyar Pszichiátriai Társaság 8. Nemzeti Kongresszusa, Budapesti Kongresszusi Központ: mó

dszerem előadására és bemutatására kértek fel. Everness Fesztivál Tatai Víz Zene Virág Fesztivál OZORA Fesztivál Művészetterápiás workshopok Megkeresett a New Yorki Journal of Life Sciences folyóirat, hogy szeretnék, ha publikálnék folyóiratukba. Jógaterápiás Központokban, fesztiválokon, táborokban, egészségnapokon, óvodákban, munkahelyi közösségekben, tartok mantraének koncerteket, csoportfoglalkozásokat.
Thuróczy Róbert által írt magyar mantrákra saját dallamokat írtam, s indiai mantrákat is énekelek. A mantraéneklés öröm, boldogság, elme és test tisztítása egyben.
Ezen bemutatón kívül is szeretettel várom Önöket egyéni és csoportos terápiára. Egyéni tanácsadásra, terápiára, komplex művészeti és énekhangterápiára, énekhang-masszázsra amely ötvözi a masszázs és hangterápiát. Komplex művészeti terápiában dolgozunk szimbólumokkal, a tudatalatti mélyén lévő blokkokkal. A lélek nyelve képekben beszél hozzánk, s a komplex művészeti terápiában a meditációban megtapasztalt képeket alkotjuk meg agyag, akvarell festés, porpasztell és egyéb technikákkal. Csoportos mantrameditációkat tartok a csakrák frekvenciaemelése jegyében. Koncerteket, bemutatókat, workshopokat vezetek.
Bejelentkezni, érdeklődni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy 06/20/58 92 153 telefonszámon lehet. Megtalálhatnak a facebookon Karacs Ildi énekhang terapeuta mantraénekes, művészeti terapeuta név alatt. Illetve a youtube-on: https://www.youtube.com/watch?v=FqY4GRsEweU
https://www.facebook.com/pages/Karacs-Ildik%C3%B3-%C3%A9nekhang-terapeuta-mantra%C3%A9nekes-m%C5%B1v%C3%A9szeti-terapeuta/194178360603200?ref_type=bookmark