Kövess minket

Bejelentkezés

Vegán táplálkozási és életmód tanácsadó, a Szaffina Fűszerkonyhájának szerzője


A Szaffina Fűszerkonyha tulajdonosai vagyunk. Életmód és táplálkozási tanácsadóként és íróként dolgozunk. Idén lesz negyedik éve, hogy üzemeltetjük a blogot. Egészség és környezetvédelmi témákban. Cikkeket, általunk készített interjúkat, előadásokat és tanfolyamokat, programokat szervezünk és tartunk.
Vegán tanfolyamunk nem csak ételek elkészítéséről szól, hanem a szellemi, lelki tudásról, felkészítésről, energiákról, tudatosságról, böjtölésről. Ételkészítő videókat (ételkészítő videó 1, ételkészítő videó 2) készítünk, Vegán receptes könyveink: Receptes könyv 1 és Receptes könyv 2. jelentek meg, és ősi kínai regenerációs filozófiával is foglalkozunk és személyre szabott elemzéssel.
A mi célunk az, hogy minél több zöldet, ehető bio növényeket és gyógynövényeket egyenek az emberek, illetve hogy együtt közösen védjük és óvjuk a Földünket. Így szót ejtünk a természetes,vegyszermentes háztartásról és kozmetikumokról is. Támogatjuk munkánkkal a termelőket, magyar gazdákat és az emberek egészségét.
Elérhetőség:
Weblap: http://www.szaffinafuszerkonyhaja.com
Blog: http://www.szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.hu/
Facebook: http://www.facebook.com/szaffinafuszerkonyhajacom
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mobil: + 36 70/ 408-4145

Nagy Szaffina és Nagy Károly
Táplálkozási és Életmód tanácsadók
a Szaffina Fűszerkonyha tulajdonosai