Kövess minket

Bejelentkezés

Sebestyén Szilvia külföldön végezte táplálkozástudományi tanulmányait, felépülése után arra tette fel az életét hogy népszerűsítse azt a módszert amitől egészséges és boldog életet élhet minden család. Megteremtette ennek magyar nyelvű szakirodalmát 23 könyv készült különböző témákban, rendszeresen tart elméleti és gyakorlati táplálkozástudományi kurzust ahol a résztvevők elsajátítják az egészségmegtartó és gyógyító ételkészítést, személyes konzultációk során speciális étrendet készít az egészségkihívással küzdőknek. 

 A Magdala-Gyermekekért Közcélú Alapítvány vezetőjeként önkéntesekkel együtt sikereket értek el a családok harmonikus működésének visszaállításában. Több mint ezer család újból biztonságban van azáltal, hogy a családfenntartók újból keresőképessé váltak, és a család minden tagja gyerekekkel, nagyszülőkkel együtt egészségesek a természetes ételek fogyasztása által. A családok képezik a Nemzet alapját, a jól és biztonságosan működő családok erős nemzetet eredményeznek.
 

1. rész

Milyen élelmiszer alapanyagokat használjunk, hogy egészségesek legyünk? Az élelmiszer alapanyagok és azokból készült ételek élettani hatásaik. 
 
2. rész
 Milyen reggeliket készítsünk? Hogyan indítsuk a napot?
 
3. rész
Leves típusok finoman és változatosan
 
4. rész
Főfogások változatosan, különböző élettani hatásokkal
 
5. rész
Desszertek: a család és gyermekek kedvencei
 
6. rész
Szendvicsek, pástétomok, uzsonnák, vendégváró finomságok