Kövess minket

Bejelentkezés

Isteni pillanatok Maharishi Bhramananda Yogival

Gazdagodjunk szent jelenlétével,mély meditációjával,gyógyítóölelésével és kérdéseinkre adott válaszaival.
Maharishi , tervei szerint hamarosan visszatér Indiába, hogy ott folytassa áldásos küldetését.
Élj ezzel a különleges lehetőséggel,hozd el ismerőseid barátaid,rokonaid,hogy ők is megkaphassák a Mester gyógyító ölelését. 
– Maharishi Bhramananda Yogi az elmúlt években itthon és számos külföldi országban több ezer ember életét tette boldogabbá, felszabadultabbá speciális légzéstechnikák, jógagyakorlatok segítségével. 
A nagy érdeklődést vonzó programjai, foglalkozásai végén pedig óriási erőt ad a részvevőknek azzal, hogy átöleli őket. Mi ennek a célja, és hogyan segít valójában az embereknek? 
 
 

– Az ölelésnek nincs célja és mögöttes szándéka. Bizonyára sokan megtapasztalták már, hogy milyen az, amikor ok nélkül, szívünk teljes nyitottságával átölelünk valakit. 
Hogyan segítem az embereket? 
Valójában a természet segíti őket, rajtam keresztül. Elérhető szeretnék lenni a világ számára, ám hogy ez miként válik valóra, az már nem az én dolgom. 
Programjainkon a spirituális és a gyakorlati élet egységének a megteremtése a cél. 
Fontos, hogy a résztvevők kizökkenjenek a mindennapok taposómalmából, és megtanulják a stressz kezelésének lehetséges módjait. Egy másik látásmódot, életfilozófiát ismerjenek meg, melynek segítségével jobban hisznek önmagukban és magabiztosabbá válnak. 
Az élet egyszerű, ha egyszerűvé tesszük.
Kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.