Kövess minket

Bejelentkezés

Lénárt Gitta vagyok, 5 éve folytatok nyers étel diétát, ami azt jelenti, hogy étkezésem nagyobbik részét nyerszöldségek, csírák és 

gyümölcsök teszik ki. Nem, vagy csak nagyon ritkán fogyasztok gabonát, főtt ételeket, viszont annál több diófélét, csírákat, olajos magot, és étkezésem részei a különböző fűszerek, hidegen sajtolt olajok. 


Küldetésemnek érzem, hogy minél több ember megismerje a természetes táplálkozás jótékony hatásait, minél több embernek meg tudjam mutatni, hogy azon túl, hogy ezek az ételek egészségesek, szépek és finomak is.
Nyersétel Akadémia, természetesen egészségesen
www.nyersetelakademia.hu
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az előadásról
Szerencsére egyre több ember ismeri fel, hogy az életmód szoros összefüggésben áll az egészségünkkel, és sejtjeink csak akkor boldogok, ha megfelelő üzemanyaggal tápláljuk őket. És mi a legmegfelelőbb üzemanyag: természetes, tápegész, ahogy a természet létrehozta, nap megérlelte, zöldségek, gyümölcsök, magok, csírák, friss hajtások.
Sokan gondolhatják, hogy lemondani az eddigi ételekről borzasztó nagy áldozattal és fájdalommal jár. El sem tudják képzelni, hogy ezek az újfajta ételek hogyan néznek ki, milyen lehet az ízük, illatuk. Sokan egyáltalán nem szeretik a zöldségeket. (Persze az agyonfőzött, szétmálló karfiol nekem sem a barátom…) De eddig még akárki megkóstolta például a cukkíni spagettit, abban egyetértettek, hogy ehető, sőt finom!
Sokan meg sem próbálják elkészíteni a lúgosító recepteket, mert azt gondolják, hogy úgysem fogják majd jóízűen elfogyasztani.
Sokan megelégszenek azzal, hogy eddigi étkezési szokásaik megtartása mellett bekapnak néhány doboz lúgosító táplálék kiegészítő kapszulát, és ezzel megtörténik a „Csoda”.
Sajnos a „Csoda” csak akkor történik meg, ha felhagyunk rossz szokásainkkal, és abbahagyjuk szervezetünk kizsákmányolását. A „Csoda” csak akkor történik meg, ha megtisztítjuk testünket a lerakódásoktól, és feltöltjük értékes anyagokkal, de mindez csak helyes táplálkozással lehetséges.
Sokan kérdezik tőlem, hogy hol kezdjék, mi legyen az első lépés, és hogy folytassák az átállást. Milyen buktatók vannak, amivel meg kell küzdenie annak, aki szeretne áttérni a nyers táplálkozásra.
Az előadás végigvezet azon a 4 lépésből álló programon, amivel áttérhetünk egy lúgosító, főleg nyers ételekből álló étrendre. Ez az út - bár tele van kihívásokkal - mégis izgalmas és érdekes.