Kövess minket

Bejelentkezés

Akkor ez a te könyved. Mert:

•  kiderül, hogy a tanulás, a megismerés hihetetlen élvezetes is lehet,
•  a tudomány a tiéd is, nem kell hozzá matematikusnak lenni,
•  a tudósok is emberbõl vannak,
•  a világ megismerhetõ,
•  a tudattágítás csodás élményéhez nem kellenek vegyszerek,
•  és nem utolsó sorban: Te is lehetsz varázsló!

A Mi a ...(füttyöt) tudunk!? a bámulatos, elképesztõ tudomány könyve. Több mint egy tucat kutató és elméleti tudós segítségével a kvantumfizika szemüvegén keresztül bemutat egy világot, amely sokkal bizarrabb és élõbb, mint ahogy valaha is képzelted. Azután még tovább repít: a tudatról, az érzékelésrõl, a test vegyi folyamatairól és az agy felépítésérõl szóló tudományos ismereteink külsõ peremére. Mibõl van a gondolat? Mibõl van a valóság? És a legfontosabb, hogyan változtatja meg egy gondolat a valóság természetét?

Ez a tudomány elvezet minket nemcsak az anyagi világba, de mélyen a spiritualitás birodalmába is. Ha a megfigyelés hatással van a dolgok kimenetelére, akkor nem csupán passzív részei vagyunk a Világmindenségnek, hanem résztvevõi is. Ha a gondolat több, mint véletlenszerû idegi kisülés, akkor a tudatosság több, mint egy anatómiai baleset. Létezik egy felsõbb hatalom - de vajon tényleg odakint van? Hol található a határvonal az odakint és az idebent között?

Ez nem a határozott válaszok könyve. Ez a tudattágító kérdések könyve. Ez egy olyan könyv, ami nem az utat mutatja meg, hanem a végtelen lehetõségeket.

Azt hiszed, hogy mindennap ugyanarra a munkahelyre kell bemenned, ugyanazokat a tevékenységeket végezned, ugyanazokat a gondolatokat gondolnod, ugyanazokat az érzéseket érezned? Hááát, gondold át újra!

A könyv megrendelhető:
Sipos Gizella
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://www.pranaklub.hu/

2007. május 10.