Kövess minket

Bejelentkezés

A makrobiotika nem egy a múló divat diéták közül, hanem ősi mégis időtálló és újszerű, tudományos vizsgálatok sora bizonyította az elvinek és alapanyagainak értékességét, sokak hosszú távú tapasztalata alapján világszerte életmódként szolgálja az egyensúlyt és az egészséget. Rugalmasan adaptálható az egyéni körülményekre az éghajlati öv, az évszak, a nem, az életkor, az életmód, a fizikai aktivitás és az egyéni egészségi állapot figyelembevételével. Élettel teli alapanyagokból - egész gabonák, zöldségek, hüvelyesek, természetes szójabab termékek, mag és diófélék, gyümölcsök, ízesítők, édesítők és tengeri füvek - készítünk kiegyensúlyozott, ízletes és változatos ételeket. Ezek gazdagok életenergiában, tápanyagokban, nyomelemekben, ásványi anyagokban, vitaminokban, enzimekben és élelmi rostokban.
A 160 oldalas átfogó könyv tartalmazza az általános elveket, a természetes életvezetést, az alapanyagokat, a főzési módokat, az általános makrobiotikus étrendet, a különféle adaptálásokat, továbbá a magyar hagyományokon alapuló átvezető ételek, gyógyitalok és kezelési módok receptjeit. Részletesebben megismerhetik a makrobiotikus étrendet a 2013-ig megjelent 21 kiadványból. A makrobio.hu weblapon vagy e-mailben kaphatnak tájékoztatást a többi ismeretterjesztő és receptes könyvről, az elméleti és gyakorlati tanfolyamokról, az egyéni táplálkozási tanácsadás, étel és alapanyag rendelési szolgáltatásokról.
A könyv ára: 3500 Ft.

A könyv megrendelhető: Makrobiotika Intézet
1172 Budapest, Adorján u. 8.
1-256-7731 vagy 20-245-4674
Sebestyén Szilvia
www.makrobio.hu Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.