Kövess minket

Bejelentkezés

Mit találsz a könyben?

108 kipróbált receptet, melyeket a főzésben kevésbé járatosak is el tudnak készíteni
Megismerheted a fűszerek használatát
Színes ételfotókat
A szerző személyes élményeit
Tippeket, trükköket, tanácsokat
Hogyan állíts össze egy 5×5 m-es biokertet
Mindezt 148 gyönyörű, színes oldalon
A könyvhöz DVD melléklet is tartozik, amellyel elsajátíthatod 8 étel elkészítését.
A könyv ezen a linken megvásárolható: http://aruhaz.108.hu/a_napfenytol_a_tuzhelyig/?p_id=369993

Hémangi nagy ajándékot kapott, azt hogy a tápláló ételek világában otthon érezve magát, újabb és újabb finomságokat találjon ki, és ezt átadhassa nekünk. Meleg szívvel ajánlom újabb szakácskönyvét, melyből mindenki meríthet ötletet étrendje színesítéséhez!

Új receptgyűjteménye, amely ismét a kerttől a konyháig, azaz kertünk nap érlelte zöldségeitől a tűzhelyünkig vezet, évszakokra bontva kínálja a finomabbnál finomabb fogásokat. Csupa húsmentes étel, mellyel bemutatja a természetes étkezés gazdagságát. Ahogy tavasszal ébredezik a világ, elkezdenek kirügyezni a fák, bújnak elő az első zöldek, azokhoz mind kapunk ötleteket, a medvehagymától a spenótón át a rebarbaráig, vagy akár a húsvéti ünnepi ételekig.

A nyár a bőség, a szüret ideje, amikor sokféle gyümölcs és zöldség kerülhet az asztalra, többek között újkrumpli, eper, borsó, szilva, meggy, dinnye és minden földi jó.

Ősszel, amikor már a szűkebb hónapokra készülünk, és eljön a tartalékolás és a téli gondoskodás ideje, előkerülnek a gumós zöldségekből készült kiadósabb ételek, a káposztafélék, burgonyák, gabonafélék, tökfélék veszik át a terepet a konyhában.

A téli ünnepi időszakra is kapunk ötleteket, amikor a kalóriadúsabb, különlegesebb hozzávalók a főszereplők. Többféle - ajándékozásra is alkalmas - édesség receptjével ismerkedhetünk meg, mint például a grillázs készítésének titkaival, vagy a mikulásnak ajánlott citromos keksszel, vagy a különleges csokis sütőtökkenyér receptjével.

Van egy régi mondás: ha szeretnéd, hogy valaki a barátod legyen, akkor menj el a házába, és egyél vele. Azok az emberek, akik megosztják veled az ételüket, azok megosztják veled a szívüket is.

“Hémangi legújabb könyvében megosztja velünk friss receptjeit és ötleteit, hogy mi is részesülhessünk azokban az örömökben, amit az ételei adnak.”
~Kaldeneker György, szakács

A könyv ezen a linken megvásárolható: http://aruhaz.108.hu/a_napfenytol_a_tuzhelyig/?p_id=369993