Kövess minket

Bejelentkezés

Parapszichológus, Bach-virágterapeuta, kineziológus, hangmasszőr

Tuboly BeatrixBeatrix eredetileg közgazdász végzettséggel rendelkezik, a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán diplomázott 1994-ben. Az ezotéria 1995 tájékán keltette fel érdeklődését, sokat olvasott ilyen témájú könyveket és előadásokra járt, gondolkodásmódja fokozatosan átalakult. 1996-ban miután egy betegségét a klinikai orvoslás nem tudta meggyógyítani, természetgyógyászokhoz fordult és a teljes gyógyulás érdekében vegetáriánus lett.

Szellemi tanulmányokba kezdett és 2005-ben a Mantra Alternatív Természettudományi Főiskolán diplomázott, parapszichológus, szellemi gyógyító képesítést szerzett. Főiskolai tanulmányai során döntött úgy, hogy természetgyógyászattal szeretne foglalkozni. 2005 januárjában okleveles Bach-virágterapeuta lett.

Szemlélete szerint az embert testi és lelki probléma esetén is test-lélek-szellem szintjén kell kezelni, ezért kereste azokat a további terápiás lehetőségeket, amelyekkel mind a három szinten az emberek segítségére lehet. Testi szinten adott volt a táplálkozási ismeretek alkalmazása, amelyekre saját problémája megoldásán keresztül tett szert. (Ezen a téren kiemelkedő fontosságúnak tartja a sav-bázis egyensúlyt leginkább támogató táplálkozást.)

Főiskolai tanulmányai alatt elvégezte a kineziológiára épülő Élet Mandalája módszer 1-2-3 szintjét. 2005 októberében elkezdte az ETI által elfogadott természetgyógyászati képesítést adó tanfolyamot, amelynek egészségügyi és természetgyógyászati alapmoduljaiból 2006 márciusában sikeres vizsgát tett. 2007 februárjában vizsgázott az ETI által elfogadott természetgyógyász képzés keretében: Kineziológus képesítést szerzett (One Brain ág). 2007. márciusában hangmasszőri képesítést szerzett (Peter Hess®-féle Hangmasszázs). BEMER mágnesterápiával és Angyalkártyával is foglalkozik.