Kövess minket

Bejelentkezés

Fitoterapetua, életmódtanácsadó

Bokor KataKata a világháború zűrzavaros időszakában született, súlyos csont TBC betegséggel. Hogy ma mégis köztünk lehet és élettapasztalatát, ismereteit megoszthatja velünk egy valaminek köszönhető: már a szülei is vegetáriánusok voltak. Ezt nem Kata, hanem egy őt kezelő orvos-professzor mondta ki.

Kata gyerekkori betegségét hosszú éveken át kezelték, azonban a hagyományos gyógykezelések egy bizonyos határon túl már nem segítettek, a teljes gyógyulás és a teljes élet pedig még messze volt. Úgy 20 évvel saját kutatásai kapcsán ismerkedett meg a természetes gyógymódokkal, amik nagy reménnyel töltötték el.

Egy külföldi természetgyógyász klinikára sikerült eljutnia, ahol gyógynövényekkel, az európai orvoslás számára különleges, ámde természetes gyógymódokkal kezelték őt. Gyógyulása után ő maga is eltanulta az alkalmazott eljárásokat, így mára már betegek százainak segített összetett betegségeikből kigyógyulnia.

Folyamatosan képezi magát, kutatásait, tapasztalatait előadásain és könyveiben mondja el a gyógyulni vágyóknak.

Kata így ír magáról, munkájáról: „Ez nem Bokor Kati műve, mivel én csak egy piciny parányi eszköz voltam annak kezébe, aki mai napig is éltet, mai nap is segít járni, beszélni, annak ellenére, hogy a földi tudomány szerint már régen béna és néma kellene hogy legyek. Köszönöm drága jó Istenem mindezt, s ha visszatekintek 65 évesen erre a göröngyös útra, csak azt tudom írni, hogy nehéz, de nagyon szép életet adtál nekem. Hálás és boldog szívvel áldalak és magasztallak életem minden napjáért, s kérlek légy velem továbbra is, irányítsd éltem, s add, hogy tovább is szent Neved dicsőítésére végezhessem ezt a szép és nagyon nehéz munkát."

Megjelent könyvei:
Táplálékod legyen gyógyítód
Hit, Remény,  Szeretet versgyűjtemény
Befőzés cukor nélkül?
Gyógyító szeretet
Gyermekvárás – gyermekáldás a természetgyógyász szemével
Csontritkulás
Mozgás betegségei
Biokozmetika
Szeretet, mint gyógyító erő
Életreceptek-ételreceptek vegaan életmód, vegan receptek